14+2hkm Az influenza arthat a babámnak? Pár nap alatt át estem rajta
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 20:33
2/11 anonim válasza:
Ha nem voltál lázas akkor nem hiszem,hogy árthatott neki.Én 13 hetesen voltam beteg,antibiotikumot is szedtem egy hétig,és hála Istennek eddig úgy néz ki,hogy egészséges a kisfiam! :)
Csak a láz veszélyes igazán terhesség alatt,arra oda kell figyelni,hogy nem szabad lázasnak lenned,sem most,sem később amíg terhes vagy!!
28+3 hkm
3/11 anonim válasza:
Nem. Én is 14 hetesen voltam beteg. Ha nem volt magas lázad, nyugodt lehetsz!
4/11 A kérdező kommentje:
38,4 volt a lazam körülbelöl 1-1,5 oráig.de ennyi -Azután mar nem volt
2013. febr. 15. 21:10
5/11 anonim válasza:
Ha par nap alatt atestel rajta, akkor az nem influenza volt, valami mas virusos megbetegedes. Ne aggodj, nem hiszem, hogy artana, raadasul gyorsan atestel rajta.
6/11 anonim válasza:
Ennyi láz nem okoz gondot, csak ha hosszan fennál! 3-as válaszoló
7/11 anonim válasza:
Ilyen idôs terhességnél már valószínûleg nem, de akárki akármit mondhat, ez tutira csak születés után derül ki. Én az elsô 6 hétben voltam influenzás, mindenki azt mondta nem lesz gond, uh-n mindent rendben láttak, aztán születés után derült csak ki, hogy milyen nagy bajt is csinált.:( De igyekezz pozitívan hozzá állni, mert egyébként bele lehet hülyülni.
8/11 anonim válasza:
utolsó! milyen bajt okozott nálatok az influenza?
10/11 anonim válasza:
7. vagyok. A tápcsatorna egyik rendellenességét okozta, tudományosan nem bizonyított, mivel utólag ezt már nem lehet, de a nőgyógyászom és más orvosok szerint is a vírus nagyban hozzá járult. Ritkán fordul elő, én sajnos pont beleestem. Szerencsére sikeresen megműtötték, és már jól van, szükséges még utókezelés, de bízunk benne, hogy pár év múlva teljesen el is felejthetjük, egy biztos és az a legfontosabb, hogy velünk van és teljes életet élhet majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!