Terhesség alatt lehet inni 3:1bent, cappuccinot?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 13:57
1/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet,nem lesz semmi bajod tőle!Én kávéban iszom ezt minden reggel egy-két keksz mellett.
2/6 anonim válasza:
Én sem mertem eleinte inni, de a múlt héten alacsony volt a vérnyomásom, és a doki rámszólt, hogy napi egyet legalább igyak.37 hetes
3/6 anonim válasza:
Én is rendszeresen iszom, igaz a vérnyomásom alacsony.
4/6 anonim válasza:
Lehet, kivéve ha magas a vérnyomásod.
Amint elolvastam a kérdésed, csináltam is magamnak egy cappucinot! :)
Bár én házilag, ricoré instant kávé (csökkentett koffeintartalmú), és van ilyen habverős mini izé, ikeában lehet venni pár száz forint, azzal csináltam tejhabot, és kész is! Isteni volt!
5/6 anonim válasza:
Én is iszok minden nap vagy egy kapuccinót, vagy koffeinmentes kávét. Ha nem iszok, akkor egész nap fejfájás gyötör.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A vérnyomásommal nincs gond :)
Inkább az íze miatt iszom,a kávétól meg az előző terhességem alatt megundorodtam.
2009. szept. 7. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!