Tippelnétek nekem? Előtte-utána kép is van :D?
Figyelt kérdés
Nem terhesen:
Most ruhában és annélkül:
Hozzátenném, hogy 100 kg-val indultam! A csípőmön a csíkok már megvoltak :D
A nemét még nem tudjuk, de arra is várok tippeket :D
2013. febr. 15. 11:35
21/31 anonim válasza:
én majd csak 4 hét mulva tudom meg ha minden igaz:)Nagyon lassan tellik az idő:S
22/31 A kérdező kommentje:
Csak azért voltam kíváncsi, mert én még azt se tudom eldönteni, hogy nőtt-e a hasam :D
Ha nem lenne a köldököm alatt szétrepedve a bőr akkor nem is biztos hogy tudnám :D Még olyan dagi poci inkább :D
2013. febr. 15. 12:51
23/31 A kérdező kommentje:
Elvileg én is csak a 19. héten mennék, de magánba megyünk ismerőshöz és talán így hamarabb kiderül :D
2013. febr. 15. 12:52
24/31 anonim válasza:
igen ugy hátha..:)Ha megmutatja magát:)majd azért ird meg:)
25/31 A kérdező kommentje:
Mindenképp :D
2013. febr. 15. 12:53
26/31 anonim válasza:
Biztos nem írtad el,hogy 100 kilóról indultál?
Kb 65 kg körülinek néztelek volna ha nem írod:)
Amúgy gratulálok:)
27/31 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem írtam el :D De jól esik :D Szemből lehet jobban látszana... mert nagyon széles a csípőm... és ott bizony van felesleg :D
Remélem egyszer azért sikerül leadni :D Mondjuk a 65 kg az túlzás :D
2013. febr. 15. 15:46
28/31 anonim válasza:
Szia!
Nos megtudtátok a nemét??? :)
29/31 A kérdező kommentje:
Pont most jutott eszembe a kérdés :D Igen megtudtam :D kisfiú :D és 1000% mert végig a kis biguszt mutogatta :D
2013. febr. 28. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!