Tippelnétek nekem? Előtte-utána kép is van :D?
Figyelt kérdés
Nem terhesen:
Most ruhában és annélkül:
Hozzátenném, hogy 100 kg-val indultam! A csípőmön a csíkok már megvoltak :D
A nemét még nem tudjuk, de arra is várok tippeket :D
2013. febr. 15. 11:35
11/31 A kérdező kommentje:
Úgy látom a többség fiút mondd :D Örülnék neki mert azt szeretnénk :D
2013. febr. 15. 11:59
12/31 anonim válasza:
Szia!Én is 100 kg-al indultam én egy kilót szedtem fel most vagyok 16+2 hetes!Sztem te is az körül jársz:)
13/31 A kérdező kommentje:
Na még várok pár választ és elmondom :D
2013. febr. 15. 12:04
16/31 A kérdező kommentje:
Na nem várok tovább mert most már mennem kell :D
Ma vagyok kereken 16 hetes :D
Láttam hogy nagyon megoszlottak a vélemények :D Este sokkal nagyobbnak szokott tűnni mert teljesen bekeményedik :D
A nemét jövőhéten nézik meg, remélem már megtudjuk :D
Köszönöm mindenkinek!
2013. febr. 15. 12:30
17/31 anonim válasza:
De jo akkor jo tippeltem:)Én vagyok a 16+2 hetes:)Nekem is ekkora a pocim:)Boldog babavárást:)
18/31 anonim válasza:
Szerintem mg kiscsajszi. :) majd írd meg mi lesz:)
19/31 anonim válasza:
Én is így az elejére tendáltam volna az időpontot. :) Én most vagyok 14 hetes. :)
20/31 A kérdező kommentje:
Jövőhét vége fele megyünk akkor majd megírom :D Örülnék ha kislány lenne akkor is! :D Köszönöm szépen :D Nektek is boldog babavárást! :D
2013. febr. 15. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!