Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha fáj az egész...

Normális ha fáj az egész hasam alja? 19+2hkm

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy az ínszalagok, most talán nagyobbat fog nőni a pocim, de tegnaptól elég rémisztő már. Azt mondanám olyan görcs szerű, de nem egyértelmű görcs és hullámokba érzem, néhány másodpercig erős aztán pedig semmi. Nem akarok pánikolni, de nagyon aggódom.
2013. febr. 15. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fáj, akkor menj kórházba. A derekad alja nem fáj? Mert nekem így kezdődött a korai vajúdás. Elkezdett vékonyodni a méhnyak, majd nyílni a méhszáj. Szerintem nem ártana egy vizsgálat.

Kétlányos 28hkm.

2013. febr. 15. 12:01
 2/3 A kérdező kommentje:
A derekam nem fáj. Annyira borzasztóan azért nem fáj, fogalmam sincs mi a normális, első baba. Viszont mozogni is alig éreztem egész délelőtt, most kezd ébredezni. Ha megint érzem akkor bemegyek a kórházba.
2013. febr. 15. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is fáj pár hete, ilyen mensis görcs szerű az egész. Szedjed a magnerotot és próbálj meg pihenni.

A dokim azt mondta, normális. Amíg nem elviselhetetlen a fájdalom és nem vérzel, addig normális.

Viszont ha tényleg úgy érzed, hogy ez már a nemnormális kategória, akkor nézesd meg, nehogy gond legyen.

2013. febr. 15. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!