Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig éreztétek ezt?

Ti meddig éreztétek ezt?

Figyelt kérdés
23. hétben járok. A babámat már 18 hetes kora óta érzem, de csak rángásokat. olyat , hogy fordul, meg hasonló, semmit nem érzek. A rángások minden nap megvannak, de főleg este fürcsi után. Ez normális?
2013. febr. 14. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát a rángások azok a rúgások és boxolások:) Én 27 hetesen kezdtem el érezni a helyezkedést és már a feje fordítását is érzem:)

28hkm.

2013. febr. 14. 18:35
 2/4 frászkarikaborsó ***** válasza:
Szerintem igen, nem mindegyik baba szokott nagyon fészkelődni, van amelyik az elejétől kezdve be van fordulva irányba, és egyszer sem fordul meg. Aztán az is lehet hogy csak később fogod jobban érezni, ez majd kiderül. Ha a rángások megvannak, akkor nincs baj, nyugi :)
2013. febr. 14. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:
:) , azt hittem, hogy ilyenkor már érzem majd a fordulásokat ,meg az ugy nevezett " radarozást is :D " de akkor megnyugodtam. Az uh-kon mindig rendben van minden, alig bírták megmérni ugy mocorgott, csak furi hogy még nem érzem. Második bab, az elsőt ilyenkor már éreztem
2013. febr. 14. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

jaj ne aggódj! sokan azt gondolják,hogy ilyenkor már igazi rúgásokat fog érezni,de pl attól is függ a mozgás érzete,hogy a méh lepény hol tapadt meg!

30.hét után már sokkal erőteljesebb lesz

2013. febr. 14. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!