A véleményetekre lennék a kíváncsi a következő dologról!? :
Szia!Én ma vagyok 38 hetes.Nekem sincs fogadott orvosom.Szerintem nyugodtan szülj az ügyeletes orvosnál,hiszen ugyanúgy el kell látnia,mintha több tízezret fizetnél érte.Maximum annyiban fogsz hiányt szenvedni,hogy nem kérdezik meg napi 30x,hogy hogy vagy.Inkább adj a szülésznőnek 10-20 ezer forintot (ha meg leszel vele elégedve),hiszen a szülés nagy részét ő csinálja,nem a doki.Költsd inább a babádra azt a 70ezer forintot!Hidd el jól fog jönni! :)
Kellemes babavárást és könnyű szülést neked! :)
Szia!
NEM IJESZTEGETÉS!!! Én ellenpélda vagyok. Volt fogadott orvos, csak épp külföldön mikor beindult a szülés (így gyakorlatilag ügyeleten szültem).
Bementünk a férjemmel szombat délben, fájásokkal. Vasárnap délelőtt 11-ig húzták a császármetszést, pedig tudták, hogy a fiam, nem fog ott kijönni, ahol kéne! Óránként vizsgáltak stb... A szombati ügyeletes orvos ott is hagyott a vasárnap reggelesnek, aki miután megvizsgált gyakorlatilag üvöltött mindenkivel, és rohant a műtőbe!
Hála a jó Istennek mind a ketten egészségesek vagyuk, manócska már 1 éves.
Ha ott lett volna az orvosom (és ezt ő monta) már szombat este 10 körül megcsászározott volna. Ugyanis csak egy uh elég lett volna, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a babám fejecskéje nagy, az én medencém viszont kicsi!
Hát ez van :)
Tényleg nem ijesztgeni akarlak, csak ez az én történetem.
Kívánom a legjobbakat, gyors és sima szülést :)
Én is ügyeletre megyek, nincs annyi pénzünk, amennyit egy fogadott dokinak kell adni. Ráadásul nem is biztos, hogy megéri a pénzét, sok rosszat lehet erről hallani. A Babóca pedig sokba kerül, inkább rá költjük, ami van! És a már meglévő 2 tesóra :)
Tehát szerintem is jól gondolkozol :)
Én is eü. dolgozó vagyok, de fogadott orvos nélkül fogok szülni. Egyszerűen nem telik rá, és kész!
De szűlésznőt szeretnék magam mellé, mert lehetőleg gátvédelemmel akarok szülni. És ahhoz meg nagyon kell a szülésznő is, és nekem ez megér 15-20 ezer forintot.
Az orvos meg csak akkor kell, ha baj van (pl. császár, vagy egyéb komplikáció). A gátmetszést a szülésznő is elvégzi, amennyiben mégis szükséges.
Sok sikert a szüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!