Tenyleg nem lehet megjosolni, de a tapasztaltak alapjan mar nincs messze a szulesem?
Figyelt kérdés
Sziasztok Mamik. Tobb napja kemenyedik a hasam van hogy orakig nem hadja abba.Van hogy faj is. Tobbszor megyek mosdoba.Eros hanyingerem van.Tegnap este eloszor fajt nagyon a fenekcsontom,uram atyam ,de mennyire... Ma is szinte egesz nap kemenyedik a hasam.A ctg is mutatott hullamzast,de mondtak,hogy ez meg nem szules.Amugy hetfore vagyok kiirva csaszarra.2.baba.2013. febr. 14. 12:08
1/2 anonim válasza:
Ez bármi lehet, de hétfönél tovább úgy sem húzod.
Nekem az elsö terhességemnél már 30-ik héttöl folyamatos keményedésem volt és 3 centire nyiltam. A ctg-n csak úgy mentek a jóslók.
Aztán 40-ik héten eltüntek és semmi nyoma a szülésnek. 10 nappal a kiírt után egyszer csak beindult magától, úgy hogy semmi elöjele.
Másodiknál szinte alig keményedtem, még magnéziumot sem szedtem egész végig. költöztünk a szülés elötti napokban. aztán a kiírt elötti este mondtam, hogy ma sem szültünk és lefeküdtem aludni. 10 percre rá elfolyt a magzatvíz és 3 órával késöbb megvolt a lányom. pont a kiírt napon.
2/2 anonim válasza:
A keményedés semmit nem jelent (nekem sűrű, erős keményedéseim voltak hetekkel a szüléseim előtt). A hányinger lehet jel... Ha császár lesz, akkor érdemes lenn szólni a dokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!