Most akkor jár nekem a tgyás gyed vagy csak a gyes?
Figyelt kérdés
Most már nem értem hogy is van! Leírnám mikor és hogy volt munkaviszonyom és hogy mi jár így nekem mert a munkáltatóm szerint nem jár semmi csak a gyes! Szóval 2010szeptember-2011március között volt munkahelyen 2011áprilistól-2011júliusig munkanélkülit kaptam 2011szeptembertől újra munkahelyem mai napig de itt 2012.júliusban elmentem táppénzre mert veszélyeztetett terhes lettem! most fogok szülni február végén! akkor most hogy is van jogosult vagyok vagy mégse?2013. febr. 13. 20:08
1/4 anonim válasza:
Ha a szülést megelőző két évben van összesen 365 nap munkanapod ami a szülés pillanatában is él akkor jár tgyás és gyed is.
2/4 anonim válasza:
Ha jól értem 2011szeptember óta dolgozol, és úgy tudod bejelentve, él a munkaviszonyod, nem mondtak fel, nem léptél ki, akkor tudtommal jár a tgyás gyed is.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen végig biztosított voltam az utolsó munkaviszonyom ami 2011 szeptemberében kezdődött még mindig él és ök mondták hogy nem vagyok jogosult! De én is úgy tudtam hogy az elmúlt 2évben 365napnak kell lenni munkaviszonynak vagyis biztosított napnak! Ebbe beleszámit a munkanélküli is?
2013. febr. 13. 20:20
4/4 anonim válasza:
A munkanélküli 3. hónap amikor kapsz ellátást az igen beleszámít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!