Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatabányán Dr. Lollok Zoltán...

Tatabányán Dr. Lollok Zoltán mennyiért csinál 4D ultrahangot?

Figyelt kérdés
Köszönöm. :)

2013. febr. 13. 09:52
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Kicsit fáradt vagyok, de amúgy jól vagyunk... :)

Eddig olyan jó kisbaba volt a picurkám, hogy éjszaka aludt... De az utóbbi pár napban óránként kétóránként felébreszt éjjel is... Nappal képes egy órán át kaszinózni, utána egy kicsit pihen és kezdi elölről... :) Nagyon eleven... :)

És te hogy vagy?

2013. márc. 1. 06:53
 32/41 anonim ***** válasza:

Minden rendben,én ma baromi fáradtnak érzem magam....

Nálunk is van ám néha olyan mocorgás,hogy azt hiszem ki is mászik :)De nagyon jó!!!

Úgy néz ki mi is azon a héten megyünk megint UH-ra,mint Ti,csak most Pestre megyünk.Mindenhogyan mennünk kell Pestre,és kaptunk a múltkor kupont azért megyünk oda.És remélem kiderül minden.

2013. márc. 3. 15:47
 33/41 A kérdező kommentje:
Szia. Kepszeld kiscsajszim lesz. :) a doki vegtelenul kedves volt. :) kis pufok arcu pisze orru kislany. :) mikor meglattam a kis noziat meg a konnyem is kifoly. Mosolygott is a draga. :) majd ird meg te is hogy mi volt pesten. :) szep napot.
2013. márc. 12. 17:34
 34/41 anonim ***** válasza:

De jó!Szívből gratulálok Nektek....

Ugye hogy tök aranyos a doki?Meg hát profi is.

Mi meg ma megyünk,már nagyon izgulok!Majd megírom mi volt...

Puszi

2013. márc. 13. 06:44
 35/41 A kérdező kommentje:

Köszi. Igen nagyon kedves a doki és ami nekem sokat számít, hogy már első benyomás is az hogy végtelenül szimpatikus... :)

Szorítok nektek. Majd mindenképpen írj hogy mi volt... :)

2013. márc. 13. 08:39
 36/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos hogy fiúcskánk lesz!!!!Juhé!Végre biztosra mondták.

De van nem túl jó hírem is.Elkezdett nyílni a méhszájam,úgyhogy most feküdnöm kell éjjel-nappal.Most csak azért úsztam meg a kórházat,mert influenza járvány miatt zárlat van,így meg nem akart a doki beküldeni.De mostantól 2 hetente találkozunk.

Nálatok mi újság?Mikor mész legközelebb dokihoz?

2013. márc. 14. 06:45
 37/41 A kérdező kommentje:

Gratulálok a fiúcskához... :)

Pihenj sokat akkor ne erőltesd meg magad.

Én jövőhéten megyek terhesgondozásra szerencsére nálunk minden ok. Pedig én nem tudom kímélni magam. Heti 45 óra meló, háztartás, van két nagy nevelt gyerekem úgyhogy este örülök ha ágyba kerülök.

Nekem meg a védőnőm elmegy betegállományba és már nem is lesz amíg meg szülök mert műtik. :( Így mindig ahhoz kell majd mennem aki éppen helyettesíti mert nem vesznek fel helyette másikat. Pedig nagyon kedves aranyos. Rendesen meg is rendültem mikor mondta, hogy nem lesz már.

2013. márc. 14. 09:30
 38/41 anonim ***** válasza:

Köszönjük....

Pihenek amennyit tudok,de mégiscsak van már 3 éves örökmozgó.Akivel egyébként semmi ilyesmi gond nem volt a terhesség alatt.Szülés előtt 6 héttel hagytam abba a melót,és tök jól bírtam mindent.

Most meg...örülhetek,ha itthon fekhetek és nem a kórházba kell!Meg is vizsgálnak a terhes gondozáson?Volt már doki,amelyik szimpi volt?És melyik nem?

2013. márc. 15. 06:47
 39/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Május 4.-én 36 hétre megszületett a kisfiam,császárral.De minden a legnagyobb rendben van velünk.Veletek mi újság?Minden rendben?

2013. máj. 24. 14:04
 40/41 A kérdező kommentje:

Szia! Gratulálok a fiacskádhoz. :)

Mi lett a neve?

Mi egyenlőre egyben vagyunk, bár én úgy érzem, hogy már nem sokáig. Bár a mai -első- nst nem igazolta a megérzésemet.

Holnap töltjük be a 37. hetet.

Kicsit aggódok, mert azzal riogatnak, hogy pici a baba. :(

32+3 héten uh-n 1800 g volt.

2013. máj. 24. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!