Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatabányán Dr. Lollok Zoltán...

Tatabányán Dr. Lollok Zoltán mennyiért csinál 4D ultrahangot?

Figyelt kérdés
Köszönöm. :)

2013. febr. 13. 09:52
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

1. babuink... :)

Szerencsére én nagyon jól viselem a terhességet... Néha úgy eszmélek rá, hogy csinálni akarok valamit csak a pocimtól nem férek el... :D Mert energiám az szerencsére van mindenre... :)Gyomorégésen kívül más bajom nincs is... Igaz ebből adódóan már +10 kg-nál járok (59-ről indultam)... De annyira nem látszik rajtam mivel hatalmas pocakom van... :) Mindenki azzal piszkál, hogy majd a szülésnél fognak rájönni a dokik, hogy igazából ketten vannak... :D

Nekem a Pödör szimpi volt... Ő csinálta a 12 hetes ultrahangot. Kérdezte, hogy van-e fogadott orvosom. Mondtam neki, hogy nincs és elég sokáig nézegettük a babát... :) Kedves volt.

De amúgy nem vagyok elájulva a kórházi hozzáállástól...

De sajna ez van nem engedhetem meg magamnak a magán orvost...

Neked akkor a Borsó a dokid? vagy csak 4D-n voltál nála?

2013. febr. 18. 07:13
 22/41 anonim ***** válasza:

Hát a kórházi ellátás nem a legfényesebb,de szerintem manapság sehol sem az országban.

Remélem hamar eltelik majd az a pár nap szülés után....

Emlékeim szerint nem nagy élmény.

Nem a Borsó a dokim,csak UH-n voltunk nála,de ha jól tudom szülést nem is vállal.

Pont most hogy voltunk nála,ki volt írva hogy a terhesgondozás 20.

A Pődör tényleg jó fej,meg a Ferenczi doki is teljesen normális.

Még mindig fél napot kell várni terhesgondozáson?

2013. febr. 19. 09:03
 23/41 A kérdező kommentje:

Igen... :S Pont ma megyek... 10 órára van időpontom, de szerintem délnél előbb nem végzek. Pedig csak egy beutalóért megyek...

Ráadásul a múltkor úgy ültem ott órákat, hogy az asszisztens csaj elfelejtett szólítani... Már a hajamat téptem. Főleg mikor behívták a fél 12-es kismamát én meg a fél 10-es időpontommal még mindig nem kerültem sorra...

Hát mondanom sem kell, hogy még majdnem engem szúrtak le... :S

2013. febr. 19. 09:07
 24/41 anonim ***** válasza:

Akkor majd szorítok neked.....

Mikorra vagy pontosan kiírva?

2013. febr. 19. 11:24
 25/41 A kérdező kommentje:

Köszi... :) Biztos azért úsztam meg 1,5 óra alatt mert szorítottál... ;)

2013.06.15-re vagyok kiírva... már alig várom... :)

Te mikorra vagy kiírva?

2013. febr. 19. 13:28
 26/41 anonim ***** válasza:

Akkor ez nagyon jó nap....

1,5 óra tényleg semmi.

Május 28-ra vagyok kiírva,UH szerint 22-re,doki szerint jó ha május közepéig kihúzom.

Császáros leszek,ez már biztos.

Döntöttetek már UH ügyben?

2013. febr. 19. 13:54
 27/41 A kérdező kommentje:

Mindenképpen a Borsóhoz fogunk menni... Szerintem a héten az időpontot is megkérem... :)

Hát én remélem szülhetek és nem kell császározni. De sajna majd a szemészeten fogják megmondani, hogy szülhetek-e... :(

Én próbálom magamat hitegetni, hogy kihúzzuk a 40. hétig, mert a párom 12-én született és jó lenne, ha akkor születne meg a baba... :) De ahhoz jó volna ha addig egybe maradnánk... :)

2013. febr. 19. 14:43
 28/41 anonim ***** válasza:

Na majd írd meg,mikorra kaptok időpontot én meg drukkolok ezerrel,hogy megmutassa magát:)

Ki lehet bírni a császárt is,nem vészes meg ha muszáj akkor nincs mit tenni.

Az lenne ám a szülinapi ajándék,ha egy napon születnének.....

2013. febr. 20. 14:43
 29/41 A kérdező kommentje:

március 12-re tudtam csak időpontot kérni, mert a párom csak akkor tud eljönni a munkahelyéről mert olyan munkájuk van... :(

Mit ne mondjak amúgy is lassan telik az idő... Hát még így hogy alig várom, hogy láthassam a picikémet...:)

2013. febr. 28. 09:07
 30/41 anonim ***** válasza:

Az már nincs is olyan messze!Már nem egészen 2 hét....

Nagyon kíváncsi vagyok kicsi fiú lesz-e vagy kicsi lány.

Majd ha betöltöm a 30. hetet mi csak akkor megyünk megint,remélem akkor már tutira megmutatja magát.

Hogy vagy amúgy?Minden rendben?

2013. febr. 28. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!