Tatabányán Dr. Lollok Zoltán mennyiért csinál 4D ultrahangot?
1. babuink... :)
Szerencsére én nagyon jól viselem a terhességet... Néha úgy eszmélek rá, hogy csinálni akarok valamit csak a pocimtól nem férek el... :D Mert energiám az szerencsére van mindenre... :)Gyomorégésen kívül más bajom nincs is... Igaz ebből adódóan már +10 kg-nál járok (59-ről indultam)... De annyira nem látszik rajtam mivel hatalmas pocakom van... :) Mindenki azzal piszkál, hogy majd a szülésnél fognak rájönni a dokik, hogy igazából ketten vannak... :D
Nekem a Pödör szimpi volt... Ő csinálta a 12 hetes ultrahangot. Kérdezte, hogy van-e fogadott orvosom. Mondtam neki, hogy nincs és elég sokáig nézegettük a babát... :) Kedves volt.
De amúgy nem vagyok elájulva a kórházi hozzáállástól...
De sajna ez van nem engedhetem meg magamnak a magán orvost...
Neked akkor a Borsó a dokid? vagy csak 4D-n voltál nála?

Hát a kórházi ellátás nem a legfényesebb,de szerintem manapság sehol sem az országban.
Remélem hamar eltelik majd az a pár nap szülés után....
Emlékeim szerint nem nagy élmény.
Nem a Borsó a dokim,csak UH-n voltunk nála,de ha jól tudom szülést nem is vállal.
Pont most hogy voltunk nála,ki volt írva hogy a terhesgondozás 20.
A Pődör tényleg jó fej,meg a Ferenczi doki is teljesen normális.
Még mindig fél napot kell várni terhesgondozáson?
Igen... :S Pont ma megyek... 10 órára van időpontom, de szerintem délnél előbb nem végzek. Pedig csak egy beutalóért megyek...
Ráadásul a múltkor úgy ültem ott órákat, hogy az asszisztens csaj elfelejtett szólítani... Már a hajamat téptem. Főleg mikor behívták a fél 12-es kismamát én meg a fél 10-es időpontommal még mindig nem kerültem sorra...
Hát mondanom sem kell, hogy még majdnem engem szúrtak le... :S

Akkor majd szorítok neked.....
Mikorra vagy pontosan kiírva?
Köszi... :) Biztos azért úsztam meg 1,5 óra alatt mert szorítottál... ;)
2013.06.15-re vagyok kiírva... már alig várom... :)
Te mikorra vagy kiírva?

Akkor ez nagyon jó nap....
1,5 óra tényleg semmi.
Május 28-ra vagyok kiírva,UH szerint 22-re,doki szerint jó ha május közepéig kihúzom.
Császáros leszek,ez már biztos.
Döntöttetek már UH ügyben?
Mindenképpen a Borsóhoz fogunk menni... Szerintem a héten az időpontot is megkérem... :)
Hát én remélem szülhetek és nem kell császározni. De sajna majd a szemészeten fogják megmondani, hogy szülhetek-e... :(
Én próbálom magamat hitegetni, hogy kihúzzuk a 40. hétig, mert a párom 12-én született és jó lenne, ha akkor születne meg a baba... :) De ahhoz jó volna ha addig egybe maradnánk... :)

Na majd írd meg,mikorra kaptok időpontot én meg drukkolok ezerrel,hogy megmutassa magát:)
Ki lehet bírni a császárt is,nem vészes meg ha muszáj akkor nincs mit tenni.
Az lenne ám a szülinapi ajándék,ha egy napon születnének.....
március 12-re tudtam csak időpontot kérni, mert a párom csak akkor tud eljönni a munkahelyéről mert olyan munkájuk van... :(
Mit ne mondjak amúgy is lassan telik az idő... Hát még így hogy alig várom, hogy láthassam a picikémet...:)

Az már nincs is olyan messze!Már nem egészen 2 hét....
Nagyon kíváncsi vagyok kicsi fiú lesz-e vagy kicsi lány.
Majd ha betöltöm a 30. hetet mi csak akkor megyünk megint,remélem akkor már tutira megmutatja magát.
Hogy vagy amúgy?Minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!