Nektek mennyire szimpatikus ez a két orvos? Melyikhez mennél a helyemben?
Köszönöm szépen.
Igazából hozzájuk kaptam időpontot,a 4 kiszemelt orvosból belátható időn belül:)
Mióta egy kb.60 éves,iszonyú profinak látszó fogorvos képtelen volt kihúzni a bölcsességfogamat,míg egy kb.25 éves szuperül megoldotta,úgy,hogy még szörnyű gyulladásban is volt,én sem feltétlen a titulusoknak hiszek..
Köszönöm
A hangsúly a tapasztalaton van, és az az adjunktusnő még közelében sincs a nyugdíjkorhatárnak :) Pont az a kor, amikor orvosként már látott eleget, de még nem fásult be.
De inkább olyasvalaki(ke)t kellene megkérdezni, aki volt már a kezeik között... Kismamás fórumokon, pl.
Köszönöm mindenkinek!
Nyilván nem fotó alapján választok,hanem leredukáltam a kört 4 orvosra,és hozzájuk kettőjükhöz van időpont még a héten.
Ahhoz szeretnék menni természetesen,akinél nagyobb az esélye,hogy "ott maradok" és őt választom.
Mindkettőjükről jókat olvastam neten+ személyes,ismerősi vélemény alapján is,és nem igazán tudtam döntetni,ezért kérdeztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!