Dr. Szabari Erika doktornőhöz járt valaki terhesgondozásra? Jó orvos?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 14:08
1/4 anonim válasza:
Ez a nő egy arrogáns tuskó.Nálam mint orvos teljesen leszerepelt.Még a leletek értelmezése sem megy neki.Nem véletlen hogy csak magán intézményekben alkalmazzák,fekvőbeteg háttérrel nem is rendelkezik.Nagyon messziről kerüld el!
2/4 anonim válasza:
sajnos nem ajánlom, nekünk is rossz tapasztalatunk volt vele. Lehet hogy gyerekorvosnak jó és a szaktudása is elmélyültebb azon a területen, nőgyógyászként semmiképpen sem ajánlanám. Stílusa pedig elfogadhatatlan, nem kicsit arrogáns!
3/4 A kérdező kommentje:
Voltam nála,és velem nagyon kedves volt és segítőkész!
2013. okt. 15. 15:04
4/4 anonim válasza:
A doktornő igen alapos és aprólékos.Szakmailag naprakész és minden kis apró kérdésemre felelt ami csak az eszembe jutott még azokra is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti precizitást és alapos vizsgálatot szeretne. Én maximálisan elégedett vagyoltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!