Lehetséges, hogy a szervezetem nem termel elég HCG hormont?
10 hónapos terhes vagy?:)
Szerintem ha már egy hete teszteltél, akkor tesztelj egyet megint. Ha petezsák volt, akkor bizony terhes vagy.
Szerintem itt nincs is minek megmaradnia, mivel a tesztek negatívak (ha alacsony HCG lenne, akkor is halvány lenne a teszt), volt menstruáció és orvos sem igazolta a terhességet. 10 hetes terhesség... ugyanmár, ilyenkor már szinte minden látszik a picinek. Itt tényleg valami nem stimmel, vagy a kérdés nem pontos, vagy egyértelműen 100%, hogy nincs baba.
És 10 hetesen, ha az orvos csak egy petezsákot lát (ha tényleg látta), illetve tudja, hogy a páciensnek előtte vérzése volt (kérdező menstruációja), akkor ott valami nagy gond van és már nincs baba, bent kell tartani kivizsgáláson, lehet, hogy kell beavatkozás. Itt valami nagyon nem stimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!