Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a szervezetem...

Lehetséges, hogy a szervezetem nem termel elég HCG hormont?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy terhes vagyok. Minden "tünet" passzol, de vettem teszteket, negatívak lettek sajnos :/ Megjött a menstruációm, aztán feladtam. Viszont miután elmúlt, újra megjelent az émelygés, és azóta sokat is híztam. Voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy valószínűleg terhes vagyok, de NEM TUDJA! ezért menjek vissza eg hét múlva. Peig akkor megvizsgált ultrahanggal, és szinte biztosra mondta, hogy baba, és én is láttam a monitort, egyértelműen látszott a petezsák. De akkor a teszt( 1 hete csináltam) miért nem mutatta ki, főleg, hogy most elvileg 10 hónapos terhes vagyok? És az orvos miért nem tudja megállapítani?

2013. febr. 12. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Látszik petezsák, de nem tudja? A leletedre mit írt? Gondolom nem 10 hónapost akartál írni, de akkor mennyi is?
2013. febr. 12. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:

10 hónapos terhes vagy?:)

Szerintem ha már egy hete teszteltél, akkor tesztelj egyet megint. Ha petezsák volt, akkor bizony terhes vagy.

2013. febr. 12. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
10 hónapos???Érdekes,h az orvos nem tudja terhes vagy e.
2013. febr. 12. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
én elhiszem, kevés orvos lehet aki 10 hónapos terhességgel már találkozott :)
2013. febr. 12. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 hetest akart irni a kerdezo? De akkor 9 hetesen mar pozitiv lenne a teszt es nemcsak petezsak latszodna, hanem a magzat is. Itt valami nem stimmel. Ha meg latta az orvos a petezsakot, miert nem tydja terhes vagy-e... Ha a teszt is negativ, az orvos sem allapitotta meg a terhesseget es menstruaciod is volt, talan nincs is terhesseg. Ha van petezsak, a teszt is pozitiv kell legyen.
2013. febr. 12. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a szervezeted nem termel elég hcg-t, akkor sajnos a terhességed sem marad meg. Nem véletlen, hogy a terhességi tesztek ennek a hormonnak a kimutatásán alapulnak. Hcg nélkül nincs terhesség. Főleg nem 10 hetes...
2013. febr. 12. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nincs is minek megmaradnia, mivel a tesztek negatívak (ha alacsony HCG lenne, akkor is halvány lenne a teszt), volt menstruáció és orvos sem igazolta a terhességet. 10 hetes terhesség... ugyanmár, ilyenkor már szinte minden látszik a picinek. Itt tényleg valami nem stimmel, vagy a kérdés nem pontos, vagy egyértelműen 100%, hogy nincs baba.

És 10 hetesen, ha az orvos csak egy petezsákot lát (ha tényleg látta), illetve tudja, hogy a páciensnek előtte vérzése volt (kérdező menstruációja), akkor ott valami nagy gond van és már nincs baba, bent kell tartani kivizsgáláson, lehet, hogy kell beavatkozás. Itt valami nagyon nem stimmel...

2013. febr. 13. 11:13
 8/8 anonim válasza:
Szerintem is 10 hetet akart írni. Lehet, hogy 10 hete elindult valami, aztán elhalt a magzat, ezért nincs hcg. Csinálnak egy küretet, ha ez így van, azaz láthatóan nem távozott az embrió. Nálam a 10. héten már orrcsontot is látott a doki, alaposan ki van fejlődve a baba.
2013. febr. 13. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!