Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés hogyan zajlik? Ha...

Vetélés hogyan zajlik? Ha magától elkezdődik, akkor teljesen befejeződik önállóan?

Figyelt kérdés
9hónapos a babám(megszületett) és decemberben jött meg először, ami 2hétig tartott kicsit darabos volt, de gondoltam, hogy a sok ülés miatt. Akkor csináltam tesztet, negatív lett. Január közepén ugyanígy történt, teszt negatív. Most megint"megjött", nem fáj, csak elég intenzíven vérzik és 3-4cm-es alvadt darabok is kijönnek. Úgy gondolom, hogy ez tényleg vetélés, de nem tudom, hogy így egyáltalán mikor lehettem terhes(?). Dokit holnap tudom csak felkeresni.Ha magától elkezdődik a vetélés, akkor teljesen befejeződik önállóan? Titeket a kórházba rendelt be a doki vagy csak ellenőrizte a rendelőjében, hogy lezajlott-e?
2013. febr. 12. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy vetélés. Szülés után gyakori, hogy erős és darabos vérzés van, és hosszabb is.

Ha még szoptatsz, akkor össze-vissza is jöhet, teljesen szabálytalanul, az is normális.

2013. febr. 12. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a kistesót tervezitek?
2013. febr. 12. 15:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, tervezzük, de nem"project"szerűen, de elég ritkán is voltunk együtt. Gondoltam arra, hogy mivel a szülés végén kikaparta a méhlepényt(utána ellenőrizte UH-al) abból maradt benn mégis valami.

Viszont tegnap éreztem, hogy a méhnyakam fel van puhulva és mintha tágabb is lenne..

2013. febr. 12. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos már 5hónapja nem szoptatok. Pajzsmirigy alulműködésem lett közben és ezért is gondoltam az elején, hogy ez az erősebb vérzés oka.
2013. febr. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!