Kisbaba mellé kutya? Mire számítsak?
21 hetes kismama vagyok, nemrég el kellett búcsúznunk a kutyánktól :( de annyira megtörtem, és mélypontra zuhantam, hogy addig duzzogtam és nyúztam a párom, amíg rá nem beszéltem, hogy fogadjunk örökbe még egy kutyát! :)
Ki is szemeltem egy amstaff-vizsla keveréket, 6 hónapos, még nagyon kajla, viszont nagyon okos, szóval biztos vagyok benne, hogy mire a kislányom megszületik, addigra, ki tudom tanítani, annyira, hogy ne akadályozzon semmiben :) sőőőt...
Mondanom sem kell, mert magától adódóan állatorvosnál már jártunk, minden oltást megkapott, chipet, és mindent amire egy kutyának szüksége van, na meg persze nekem is ahhoz, hogy ne kapjak el tőle semmit!
deee párom azóta is ellenzi és sokszor rám olvassa, hogy, hogyan lehetek ilyen felelőtlen, nem fogom tudni ellátni a feladatokat, bla bla bla...
Kérném olyan anyukák, kismamák, vagy bárkinek a véleményét, aki hallott már hasonló szituációt, vagy vannak személyes tapasztalatai ezzel kapcsolatban!
előre is nagyon köszönöm :)
1. vagyok.
Nekem az egyik már 13 éves volt mikor született a fiam, kicsit aggódtam mi lesz, mert ő olyan magának való kutyus, nem szerette ha piszkáljuk, de a gyereket imádja, bármit eltúr tőle.
Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy mi történt?? Mi idegesítette fel a kutyust? És nem "csak" rászólni akart, hanem harapott?? Mennyi idős volt akkor a lányotok?
Csak azért érdekel, mert én sosem akarom elhinni, az ok nélküli támadásokat, mert valaminek kell lennie.. (Pl fájdalmat okoz, felkelti, összekeveri valakivel, épp ugat egy kutyát és nem is tudja, hogy ki nyúl hozzá, csak mérgében odakap, stb.. Elmesélnéd? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!