Akinek az első baba hamar összejött (1 hónap), a 2. baba mikorra sikerült, mennyi hónap után?
1. Elsőre, sajna missed ab. lett a vége :(
2. Elsőre, műtét után 6 héttel
3. Harmadik hónapban. Két hónapig próbálkoztunk, hogy pé előtt legyünk együtt, hátha kislány lesz, harmadik hónapban már nem érdekelt, csak legyek már terhes... fiam lett. :)
Kívánom, hogy hozzátok is érkezzen a bébi mihamarabb!!!
Az első kettő (ikrek) első hónapban, a kicsi 6 hónap után jött össze. Nekem már az is olyan hosszú időnek tűnt...
Ne add fel, menj el kivizsgáltatni magadat!
Ami gátolhatja a teherbe esést: súlyfelesleg, dohányzás, stresszes élet, stb.
Ami elősegítheti az teherbe esést: kiegyensúlyozott, nyugodt életvitel, egészséges táplálkozás, terhesvitamin/folsav szedése, jó hüvelyi ph érték és ha nem minden nap, hanem 2-3 naponta szeretkeztek a pároddal (illetve az egyszerre elélvezés is!).
De szerintem is menj el dokihoz -> én DNS vizsgálaton voltam (vért vettek + hüvelyi UH). Ami bajos volt, az rendbe hozták, szedtem terhes vitamint (Femibion 800-at) és zöld árpa bogyót és 1,5 hónap alatt összejött a baba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!