Akinek az első baba hamar összejött (1 hónap), a 2. baba mikorra sikerült, mennyi hónap után?
Az első 3. hónapban, a második elsőre, a harmadik (folyamatban) a második hónapban jött össze.
Nagyon sajnállak, de most már nem ártana felkeresni egy dokit, hogy alaposan kivizsgáljon.
Lehet, hogy valami olyan banális a probléma, hogy már rég túl lennétek rajta, ha tudod, mi a baj.
Sok sikert! Ne add fel!!
első, második, és harmadik baba is a legelső hónapban össze jött és volt egy missed abom, de akkor is elsőre össze jött a baba...
doki biztos tud segíteni hogy mínél előbb babás legyél, gondolom csak valami nagyon apróság állhat a sikertelen próbálkozások mögött!!!!
Első baba 2 hónap alatt jött össze.Ő most 3 és fél éves.Utána volt két nagyon korai vetélésem,most 30 hetes terhes vagyok a második babánkkal.Úgy másfél év próbálkozás volt így.
Azt mondják egy-másfél év próbálkozás után érdemes orvoshoz fordulni.
Ne keseredj el,bár bevallom én is kezdtem pánikba esni anno,de össze fog jönni,hidd el. :)
Bocs, ha nem az én válaszomra vagy kíváncsi.
Nekünk az első 3 hónap után jött össze, a többi viszont elsőre.
A nővéreméknek első 10 hónap után, a második 2,5 év után. :-(
Nem szabad feladni, sikerülni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!