Mikor mennél a helyemben orvoshoz?
Első terhességem probléma mentes volt. Másodszor véreztem, orvos írt fel gyógyszert, de így is elvetéltem. Harmadszor kicsit barnáztam a 4. héten, újra gyógyszer, a baba megmaradt.
Most tanácstalan vagyok. Eddig semmi probléma, de ugye az előélet ...
Én minél előbb elmennék!Én már 5 hetesen ott csücsültem a dokimnál, bár nekem már jó előre felírta a gyógyszereket. (nekem egymás után, két vetélésem volt sajnos)
Nálam 5 hetesen már látszódott a petezsák és benne a szikhólyag!
Lehet butaság, de én azt csináltam, hogy megvártam, amíg 5 hét eltelik az utolsó vérzés óta. (Nekem középidőben fogant) Akkor vettem egy clearblue tesztet és az kimutatta, hogy 3+ várandós vagyok, vagyis 3 hétnél több telt el a fogamzás óta. Ezt a HCG érték alapján állapítja meg a teszt.
Az ultrahang még nem mutat semmit, max petezsákot ilyenkor. Amikor kijött a 3+ megnyugodtam, hogy minden rendben van és 6+1 naposan mentem először, akkor már szívhang is volt!
Írj majd hogy döntöttél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!