Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szzóltok hozzá hogy 38...

Mit szzóltok hozzá hogy 38 éves vagyok és még egy gyermeket szeretnék? Nem vagyok hozzá túl idős? Mire teherbe esnék + 9 hónap! Van egy 17 éves egy 6 hónapos gyemekem és 1 örökbefogadott 7éves gyerekem.

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha Te/Ti szeretnétek, hát uccu :) Anyagilag, lelkileg, testileg bírod, miért ne?

Egyet nem szeretek a sokgyerekes anyukáknál: a tesó neveli a kistesót. Így nem látom értelmét.

2013. febr. 11. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Simán bevállalnám!

Régen is, ma is sokan szülnek 40 körül!

Miért ne?!

Te érzed mennyit, mit bírsz!?

2013. febr. 11. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm 41 évesen szült, minden rendben volt, a baba 8 hónapos, szép kisgyerek:) (igaz, nekik a kor miatt nem jött természetes úton)

hajrá:))

2013. febr. 11. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy túl idös hozzá, én is simán bevállalnám, ha anyagiak is engedik akkor hajrá! Én 22 éves vagyok és elsö babámat várom 32 hetes vagyok, legalább még 2-öt tervezünk férjemmel és másodikat 30 körül meg utánna a 3-ikat,majd amikor jönni fog
2013. febr. 11. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is biztos bevállalnám, nem vagy idős! Én a hatodikkal vagyok terhes (pár évvel vagyok csak fiatalabb nálad), így érthető, hogy támogatom a nagy családot!

Kedves első válaszoló! Nálunk 8 éves a legnagyobb, elég furcsa lenne, ha ő nevelné a kisebbeket... Kérlek, ne általánosíts, vannak normális, egészéges, értelmiségi sokgyermekes családok is!

2013. febr. 11. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond! De egyet jól fogadj meg, hogy milyen orvost választasz. Én 35 vagyok, 16 hetes.....az első orvosom "leöregezett", rémísztgetett betegségekkel. Még pszichológushoz is elmentem, hogy helyre tegyen, mert nem tehetem, hogy végig stresszelem a terhességet és végig nézi ezt a férjem és lányom. A következő orvos 'lebolondozta' az elsőt :) bízom benne, hogy minden rendben lesz és nem vagyok öreg.
2013. febr. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!