Mit szzóltok hozzá hogy 38 éves vagyok és még egy gyermeket szeretnék? Nem vagyok hozzá túl idős? Mire teherbe esnék + 9 hónap! Van egy 17 éves egy 6 hónapos gyemekem és 1 örökbefogadott 7éves gyerekem.
Ha Te/Ti szeretnétek, hát uccu :) Anyagilag, lelkileg, testileg bírod, miért ne?
Egyet nem szeretek a sokgyerekes anyukáknál: a tesó neveli a kistesót. Így nem látom értelmét.
Simán bevállalnám!
Régen is, ma is sokan szülnek 40 körül!
Miért ne?!
Te érzed mennyit, mit bírsz!?
egy ismerősöm 41 évesen szült, minden rendben volt, a baba 8 hónapos, szép kisgyerek:) (igaz, nekik a kor miatt nem jött természetes úton)
hajrá:))
Én is biztos bevállalnám, nem vagy idős! Én a hatodikkal vagyok terhes (pár évvel vagyok csak fiatalabb nálad), így érthető, hogy támogatom a nagy családot!
Kedves első válaszoló! Nálunk 8 éves a legnagyobb, elég furcsa lenne, ha ő nevelné a kisebbeket... Kérlek, ne általánosíts, vannak normális, egészéges, értelmiségi sokgyermekes családok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!