Nem értem az ovulációs tesztet. Valaki felvilágosítana?
Mindenhol azt írják, hogy használható jóstesztként is, de kb. 5%-nak mutatott valami használható, értelmeset. Szerintem vegyél otthonra is egy adag terhességi tesztet (én legalábbis így csináltam) és minden tesztet akkor használtam, amikor kell, nem próbáltam kísérletezgetni, mert csak ez van belőle...
Senki nem fog tudni neked biztosat mondani, hogy mitől vérzel és mennyit és van-e összefüggés, de egy csomó időt, energiát és aggódást megspórolsz, ha mindent rendeltetés szerűen használsz.
Hormonális bibi miatt is mutathat folyamatosan pozitívat az ovu teszt!
Mennyire volt pozitív? Erős volt mindkét csíkod?
Valóban mindenkinél máshogy jön be. Én párhuzamosan használtam jóslásra is 10-esHCG-vel együtt, és amikor én babós lettem, nálam fokozatosan erősödött a HCG-vel együtt, a nemvárt napján pedig mindkettő full erős két csíkos volt.
Érdemesebb itt a neten olcsón beszerezni érzékeny hcg teszteket és ovuteszteket is. Inkább HCG-vel tesztelj, az biztosabb, mintsem az ovuteszteket lövöd el.
Holnap vegyél egy érzékeny tesztet ha nem hagy nyugodni a dolog. Az is lehet terhes(voltál). ezért érdemes inkább terhességi tesztekkel próbálkozni.
(remélem engem nem kiabálsz le :) ) :):):)
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!