Hogyan kell használni az ovulációs tesztet?
Szia.
A mensid első napjától számolva kb a 12.-en kell elkezdeni használni, mindig délutáni vizelet kell hozzá.
Belepisilsz egy műanyag, tiszta pohárba. Belemártod a tesztet, és 1-2 perc múlva leolvasod az eredményt. Minden nap ugyanabban az időben csináld a tesztet, és mindig tedd el minden nap, hogy össze tudd hasonlítani az elöző napival. A második csík minden nap erősebb lesz, tehát közeledsz az ovulációhoz. És ha már majdnem olyan erős mindkettő, már akkor elkezdhettek akciózni :) egészen addig amíg erős nem lesz mindkettő. :):)
Én vateráról rendeltem a tesztet, mert a gyógyszertáriban, csak 5 db van és drága is.
És nekem össze-vissza volt meg a mensim, nem tudtam pontosan mikor kelle megjönnie, és én is elkezdtem használni a 11. napon, és azt hiszem nekem 10-11 napot kellett használni, mire egyforma erős lett mindkettő. De egyforma erős lett, ez a lényeg...
Az első ovutesztezős hónapom után összejött a baba. Most vagyok 29 hetes. :)
Sok sikert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!