Mennyit főzzem a madártejet hogy a fehérje ne maradjon nyers? Ti hogy készítitek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 14:29
1/3 anonim válasza:
1 percig, mindkét oldalon.
Én egy szitába teszem a habot, gőzölgő fazék fölé, és 5 percig otthagyom, majd kanállal kiszaggatom, Így nem esik össze és nem lesz szalonnás se.
2/3 anonim válasza:
Barátnőm mikróban 500W-on 5 percig fordítás nélkül. Forralt tejre ültetve.
3/3 anonim válasza:
Szia! Az alapot külön megcsinálom, aztán lobogó vízben megfordítva főzöm a fehérjét. Nekem mindig kemény és egyben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!