Normális, hogy nehezen veszem a levegőt és érzem a szívdobogásom? Másnak is van? 18+2hkm
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 17:55
1/14 anonim válasza:
én is igy vagyok ezzel,szaporán veszem a levegőt ez állitolag attol van hogy a baba növekedésével a tüdö is egyre kissebb helyre préselődik igy nem tudsz annnyi levegot beszivni mint azelőtt,amugy én ugy vagyok hogy minden testrészemben érzem a szivverésemet,pl az ujjbegyeimben
2/14 A kérdező kommentje:
És ez téged nem idegesít? Ez már így lesz végig??
2013. febr. 8. 18:03
3/14 anonim válasza:
Nekem is ez van. Szerintem csak rosszabb lesz a végéig...
4/14 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok csak nekem gyorsan is ver a szívem.Legutóbb 103 volt a pulzusom,amikor mérték(a vérnyomásom normál).Állandóan érzem,hogy lüktet mindenem.A doki azt mondta,hogy ez normális.De hogy meddig tart majd azt nem tudom.18+5hkm
5/14 anonim válasza:
Ez azért van mert terhesség alatt több vér lesz a szervezetben, ez ilyen marad már :) Boldog Babavárást
6/14 A kérdező kommentje:
Én eddig csak rosszul voltam és hánytam és szenvedtem a gyomorsavtól gyomorégéstől.. most még ez is.. Azt hittem imádni fogok terhesnek lenni, de eddig utálom... szörnyű vagyok tudom :(
2013. febr. 8. 18:30
7/14 anonim válasza:
Még le nem ereszkedik a hasad addig igy lesz,még rosszabb,mikor pedig leereszkedik percenként járhatsz wc-re.én 36hetes vagyok de még mindig majd meg akarok fulladni ugy kapkodok a levegö után.de megéri ezt mind a kis csöpségé:)
8/14 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, most éppen nincs, csak ha sokat vagy gyorsan mozgok.
Most 23 hetes vagyok. Engem is nagyon zavart. Minden nap sétálj egy kicsit, nekem jót tesz.
K.
9/14 anonim válasza:
Nekem ez már a 10. héten is előfordult, úgyhogy nem a tüdő nyomásától van. A baba miatt több vért kell pumpálnia a szívednek, ezért magasabb a pulzusod, ezt érzed.
10/14 anonim válasza:
hál Istennek egyszer sem hánytam,nem voltam rosszul terhesség elején sem,ezt a kis kellemetlenséget el tudom viselni a babámért :) nekem az sokkal kellemetlenebb hogy reggelre ugy fáj a forgócsontom hogy majd meghalok,sokszor alig birok megmozdulni,nekem ez a legkellemetlenebb :( amugy visszatérve a témára szerintem ez már csak rosszabb lesz mikor ugye a nagy hasaddal nem fogsz boldogulni stb....de én akkor is azt mondom hogy megéri
első válaszolo voltam 23+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!