Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szexeltetek terhesség alatt?

Szexeltetek terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Még nagyon az elején járok, 2 hónapos vagyok, eddig rendszeresen szexeltünk ugyanúgy mint mielőtt nem voltam terhes.

Viszont gondoltam utána olvasok a neten a témának és 10 oldalból kb 9 azt írja hogy veszélyes a babavárás alatti szex, pláne az első és az utolsó 12 hétben - több nőgyógyász is azt nyilatkozta hogy az alhasi vérbőség az első 12 hétben abortív hatású lehet az utolsó 12 hétben pedig koraszülést megindító hatású lehet, valamint a spermiumok magas prosztaglandin-tartalma szintén vetélést vagy koraszülést okozhat.

Ezt tényleg ilyen komolyan kell venni? Mert én a 12 hétből 8at végig szexeltem.. De ez a sok cikk, amely egyöntetűen arról szól, hogy nem szabad(na) kicsit megrémített..

Ti szexeltetek? Lett belőle valamilyen baj?

2013. febr. 7. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az elejétől az utolsó napokig szexeltem.:)
2013. febr. 7. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Elvetéltél? Nem. Akkor? :)

Egyébként mi is szexelünk, és senkinek kutya baja. (Amúgy általában azok a babák mennek el, akikkel valami komoly baj van, tehát a legtöbb vetélést inkább meg kell köszönni a Jóistennek, mint sopánkodni rajta.)

2013. febr. 7. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:

problémamentes terhesség esetén nyugodtan lehet. ha valami baj van, akkor az orvos valószínűleg ki fog térni erre a kérdésre is. másrészt nekem olyan émelygős-hányingeres-öklendezős-puffadós-böfögős első trimeszterem volt, h még a csókolózás is kivitelezhetetlen volt néha

de most már semmi sem áll az útunkba :-)

2013. febr. 7. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a 12. hét elején vesztettem el a babám, nem tudom, hogy a szex miatt történt-e.

Utána évben megint terhes lettem, talán még egyszer szexeltünk miután kiderült, aztán nem. Az orvosom sem ajánlotta, meg a 13. hétig kórházban is voltam... Ő is azt mondta, hogy ha minden rendben, akkor lehet bármit csinálni, de nálam volt probléma... Viszont megérte az áldozat, mert van egy kisfiúnk :)

2013. febr. 7. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi végig szexeltünk. Mondjuk nekem 39+5 hetesen épp a szex indította be a szülést. Pont utána elfolyt a magzatvíz. 14 óra nagyon durva vajúdás volt, az orvos azt mondta, az volt a baj, h a magzatvíz folyt el előbb és nem a fájás jött. Szerintem ezért sem javasolt a végén szexelni már...
2013. febr. 7. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha problémamentes a terhesség, akkor az elejétől a végéig lehet szexelni.
2013. febr. 8. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!