Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tartsák vissza a...

Meddig tartsák vissza a babát? És mikortól nem koraszülött?

Figyelt kérdés
Én 36-hetes 1napos terhes vagyok ha a héten meg meg akarna születni akkor vissza tartanák?Vagy koraszülöttnek számítana?
2013. febr. 7. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Betöltött 37. hét után nem koraszülött. Még ha tudnák, akkor visszatartanák. Nekem az első babámat 38. héten tartották vissza, mert azt mondták 2 kiló körül van. Aztán 41 hétre született indítással, kereken 3 kilóval:)
2013. febr. 7. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! 2500 g a határ a felett nem számít koraszülöttnek! Én így tudom! A lányom 37. hétre lett 2570g-al! Ő nem volt az!
2013. febr. 7. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
36+5 re szültem a második fiam. Nem számított koraszülöttnek, igaz 2900 g volt.
2013. febr. 7. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor ha 2és fėl kg-m akkor màr nem tartanák visza?
2013. febr. 7. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen tempóban halad a szülés előre hol is tart mikor be érsz a kórházban! De miért kérdezed?
2013. febr. 7. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak mert érdekel hogy mi történne ha meg indulna a szülés !: ) Köszi a válaszokat ! :D
2013. febr. 7. 23:41
 7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én 36 hetesen szültem, a fiam 2kilo 95dkg volt, és nem számított koraszülöttnek, mert azt mondta a doki( csináltak gyorsan egy ultrahang vizsgálatot) hogy egy teljesen épp, jó súlyban lévő, kifejlett gyerek, ha most akar a világra jönni, akkor jöjjön, semmi akadálya. 2 nap után hazaengedtek a kórházból
2016. márc. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!