Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki sokat szorongott, idegeskedett de végül teljesen egészséges babája született?

Figyelt kérdés

Ahogy telnek a hetek, nem hogy csökkent volna a szorongásom, hanem felerősödött, hogy nehogy valami baja legyen a babának, vagy ne adj Isten koraszülött legyen.

Esténként alig bírok elaludni és ha nem beszél hozzám valaki, már elkalandoznak a gondolataim. :(

Mit tegyek? 26 hkm

2013. febr. 7. 11:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok a történeteiteket :)

Megpróbálom a relaxációt is, hátha segít :)

2013. febr. 8. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:

igen, én is ilyen voltam, ha már nem volt tökéletes egy leletem, bújtam a netet, és rémképeim voltak :(

mondjuk nálunk egyszer volt is ijedelem, túl nagy fejet mértek neki a 32. heti uh-n

de makkegészségesen született!

én arra gondoltam, hogy régen, az internet nélküli világban, a boldog tudatlanság állapota jobb lehetett

2013. febr. 18. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek, én is megkapok bármilyen leletet hiába tűnik jónak azért én nézem neten is, mit nem adnék ha nem lenne internet, próbáltam azt is hogy nem jövök fel, de valahogy az okostelefonon is oda tévedek. Utálatos dolgok tudnak ezek lenni :(
2013. febr. 18. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
A szorongástól, idegeskedéstől nem lesz beteg a babád, legalábbis fizikailag nem. Viszont a kis lelkének (és a tiednek) nem tesz jót! Próbálj meg pozitívan gondolkodni és nyugodt maradni!
2013. febr. 18. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Én sem voltam eddig szerencsés a terhességeimmel. Mikor a fiamat vártuk, meghalt édesapám, bizony ott nemcsak szorongás volt, hanem sírás-rívás, kétségbeesés, egész terhességemre rányomta a bélyegét. De próbáltam pozitív dolgokra is koncentrálni a baba érdekében.

Következő terhességemet pedig két vetélés előzte meg (talán utólag jött ki a sok stressz) úgyhogy nagyon paráztam az elején, de azután tényleg összeszedtem magam a baba érdekében. Mert azt mondják a kicsi lelke is átérzi ezeket.

Te is próbálj megnyugodni, keress olyan elfoglaltságokat, amelyek pozitív erővel töltenek fel, én például második terhességemnél kidekoráltam a gyerekszobát, Micimackó és társai kerültek a falra, ezzel tereltem a gondolataimat, egész jó lett, így a lányom már mesevilágba született.

Még citromfű teát is iszogattam, állítólag nyugtató hatással van.

És én is féltem a koraszüléstől, de mindkét gyermekemet túlhordtam.

Hát ne aggódj, és légy boldog kismama, ezt az állapotot ki kell élvezni minden szépségével együtt! A babának nem lesz semmi baja!

2013. febr. 19. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!