Van itt olyan kismama, aki sokat szorongott, idegeskedett de végül teljesen egészséges babája született?
Ahogy telnek a hetek, nem hogy csökkent volna a szorongásom, hanem felerősödött, hogy nehogy valami baja legyen a babának, vagy ne adj Isten koraszülött legyen.
Esténként alig bírok elaludni és ha nem beszél hozzám valaki, már elkalandoznak a gondolataim. :(
Mit tegyek? 26 hkm
Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok a történeteiteket :)
Megpróbálom a relaxációt is, hátha segít :)
igen, én is ilyen voltam, ha már nem volt tökéletes egy leletem, bújtam a netet, és rémképeim voltak :(
mondjuk nálunk egyszer volt is ijedelem, túl nagy fejet mértek neki a 32. heti uh-n
de makkegészségesen született!
én arra gondoltam, hogy régen, az internet nélküli világban, a boldog tudatlanság állapota jobb lehetett
Én sem voltam eddig szerencsés a terhességeimmel. Mikor a fiamat vártuk, meghalt édesapám, bizony ott nemcsak szorongás volt, hanem sírás-rívás, kétségbeesés, egész terhességemre rányomta a bélyegét. De próbáltam pozitív dolgokra is koncentrálni a baba érdekében.
Következő terhességemet pedig két vetélés előzte meg (talán utólag jött ki a sok stressz) úgyhogy nagyon paráztam az elején, de azután tényleg összeszedtem magam a baba érdekében. Mert azt mondják a kicsi lelke is átérzi ezeket.
Te is próbálj megnyugodni, keress olyan elfoglaltságokat, amelyek pozitív erővel töltenek fel, én például második terhességemnél kidekoráltam a gyerekszobát, Micimackó és társai kerültek a falra, ezzel tereltem a gondolataimat, egész jó lett, így a lányom már mesevilágba született.
Még citromfű teát is iszogattam, állítólag nyugtató hatással van.
És én is féltem a koraszüléstől, de mindkét gyermekemet túlhordtam.
Hát ne aggódj, és légy boldog kismama, ezt az állapotot ki kell élvezni minden szépségével együtt! A babának nem lesz semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!