Meg vagyok fázva.6 hetes terhes vagyok. Lehetséges, hogy ettől elhal a baba?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 09:27
11/13 anonim válasza:
Egy megfázástól egészen biztosan nem megy el a baba!! Én is meg voltam fázva, amikor még nem tudtuk, hogy terhes vagyok. Azért ha belázasodnál, menj el a háziorvosodhoz! Ő ismerve az állapotodat, tudni fogja, milyen gyógyszert írhat neked, amit lehet terhesen szedni. Amíg nincs lázad, addig elég az otthoni kezelés. Igaza van annak, aki írta a mindent vagy semmit dolgot! Kizártnak tartom, hogy egy baba azért menjen el, mert az anyukája náthás!! Ha vetélés történik valakivel, annak ennél komolyabb oka van.
12/13 anonim válasza:
én 7 hetesen lettem beteg. hurutos köhögés, torokfájás, bedugult orr. lázam nem volt.
voltam orvosnál, azt mondta, nem adhat gyógyszert, de ha lázam van, azt mindenképp le kell vinni. csak akkor vegyek be gyógyszert, ha a hőm felmegy 37,8-ra. azt mondta, a láz veszélyesebb a magzatra, mint maga a lázcsillapító.
most 9 hetes múltam, remélem, minden rendben.
13/13 anonim válasza:
Megfázástól nem, láztól lehet (ha nem csillapítják). Egyik terhességem első 3 hónapja alatt 4-szer voltam beteg (egyszer antibiotikumot is szedtem). Ő lett a legegészségesebb gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!