Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok most mit tegyek?

Terhes vagyok most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 2 picink(2,5 éves és 15 hós). Úgy tűnik megint terhes vagyok. Megtartsam vagy szakitsam meg...ti mit tennétek? Deviza a lakásunk és kicsi is. Költözésre nincs mód, rá már csak gyest kapnék.

2013. febr. 5. 15:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és védekeztünk!!!
2013. febr. 5. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Az apa mit mond?
2013. febr. 5. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Necces téma... Nem tudom. Férjed mit mond? Szerintem, én nem szakítanám meg, de nem tudom... Eltelne vele pár álmatlan éjszakám. Minden jót Nektek!
2013. febr. 5. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt neked és a férjednek kell eldöntenetek!!Sajnos mi nem dönthetünk helyettetek!!Nézd,ülj le a férjeddel és beszéljétek meg,számoljatok,hogy belefér-e még a ,,keretbe,, (bocsi,hogy így írtam).Ha végképp nem maradna rá pénz,és nem menne a felnevelése,akkor szerintem te is tudod a választ :( Sajnos :(

De azért ezt alaposan beszéljétek át,mert egy emberi élet felett kell döntenetek!!

27 hkm

2013. febr. 5. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha anyagilag úgy ítélitek meg, hogy nem tudnátok biztonságban felnevelni sem őt, sem a többi gyermeketeket, akkor én a helyetekben nem tartanám meg.

Ha anyagilag még beleférne úgy, hogy nem nagy "érvágás" (bár egy gyerek, szerencsétlen hogy lehetne az?!), akkor megtartanám.

2013. febr. 5. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Necces kerdes,en szerintem megtartanam...De itt igazabol neked kell dontsel,es semmi keppen ne a mi velemenyunkre adj,mi nem latunk bele az eletedbe,hiszen te sem veletlen vedekeztel...a piszkos anyagiak sokat nyomnak ezen a merlegen sajnos...de ha ennek ellenere megtartanad,akkor azert csak van valami kisholmi a kistesoktol,ami jo lenne,kisagy stb. ?! Nem?

"Úgy tűnik megint terhes vagyok." ez meg nem biztos?

Legkozelebb zavardd hozzam a golyat,varom sok szeretettel :D

Minden jot,es "okosan" donts,ha lehet ilyenkor okosan donteni...Parod melletted fog allni szerintem barmire juttok...

2013. febr. 5. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj!!!

Nekünk a legnagyobb 6 éves, a legkisebb 8 hónapos volt, mikor az ötödik(!) babával terhes lettem szoptatás és védekezés mellett. Pillanatnyi megdöbbenés után nagyon örültem! Eszünkbe nem jutott volna elvetetni! (Azóta már a 6. babát várom.) Nem sok örömtelibb dolog létezik, mint egy új élet! Biztos, hogy megtartanám a helyetekben! Ahol elfér 2, ott 3 is! Ráadásul, nem vicc, a harmadik gyerek anyagilag is inkább hoz a konyhára (jóval több lesz a cs. p., az adókedvezmény, a bölcsiben/oviban/suliban féláron kapják a gyerekek a kaját, suliban ingyen lesz a tankönyvek nagy része, és még sorolhatnánk. Persze, csak ezért nem érdemes harmadikat vállalni, de ha már bekopogtatott, ne zavarjátok el!!! :-)

2013. febr. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!