Terhes vagyok most mit tegyek?
Ezt neked és a férjednek kell eldöntenetek!!Sajnos mi nem dönthetünk helyettetek!!Nézd,ülj le a férjeddel és beszéljétek meg,számoljatok,hogy belefér-e még a ,,keretbe,, (bocsi,hogy így írtam).Ha végképp nem maradna rá pénz,és nem menne a felnevelése,akkor szerintem te is tudod a választ :( Sajnos :(
De azért ezt alaposan beszéljétek át,mert egy emberi élet felett kell döntenetek!!
27 hkm
Ha anyagilag úgy ítélitek meg, hogy nem tudnátok biztonságban felnevelni sem őt, sem a többi gyermeketeket, akkor én a helyetekben nem tartanám meg.
Ha anyagilag még beleférne úgy, hogy nem nagy "érvágás" (bár egy gyerek, szerencsétlen hogy lehetne az?!), akkor megtartanám.
Necces kerdes,en szerintem megtartanam...De itt igazabol neked kell dontsel,es semmi keppen ne a mi velemenyunkre adj,mi nem latunk bele az eletedbe,hiszen te sem veletlen vedekeztel...a piszkos anyagiak sokat nyomnak ezen a merlegen sajnos...de ha ennek ellenere megtartanad,akkor azert csak van valami kisholmi a kistesoktol,ami jo lenne,kisagy stb. ?! Nem?
"Úgy tűnik megint terhes vagyok." ez meg nem biztos?
Legkozelebb zavardd hozzam a golyat,varom sok szeretettel :D
Minden jot,es "okosan" donts,ha lehet ilyenkor okosan donteni...Parod melletted fog allni szerintem barmire juttok...
Örülj!!!
Nekünk a legnagyobb 6 éves, a legkisebb 8 hónapos volt, mikor az ötödik(!) babával terhes lettem szoptatás és védekezés mellett. Pillanatnyi megdöbbenés után nagyon örültem! Eszünkbe nem jutott volna elvetetni! (Azóta már a 6. babát várom.) Nem sok örömtelibb dolog létezik, mint egy új élet! Biztos, hogy megtartanám a helyetekben! Ahol elfér 2, ott 3 is! Ráadásul, nem vicc, a harmadik gyerek anyagilag is inkább hoz a konyhára (jóval több lesz a cs. p., az adókedvezmény, a bölcsiben/oviban/suliban féláron kapják a gyerekek a kaját, suliban ingyen lesz a tankönyvek nagy része, és még sorolhatnánk. Persze, csak ezért nem érdemes harmadikat vállalni, de ha már bekopogtatott, ne zavarjátok el!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!