Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elofordult mar valakivel?

Elofordult mar valakivel?

Figyelt kérdés
Mi lett azzal vagy van olyan, aki szules vagy egeszsegugyi kaparas ellenere nem tartotta be a 6 hetes varakozast?

2013. febr. 5. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
hát ha hüle vagy akkor hüle vagy.nem hiába észt nem osztogatnak. szerinted de most komolyan miért van a 6 hét?
2013. febr. 5. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Nemrégiben olvastam a szülés kategóriában,hogy van sok olyan anyuka,aki nem bírta kivárni a 6 hetes gyermekágyat,és a párjával már 2-3 hét után éltek házas életet..ha erre vagy kíváncsi.És semmi bajuk nem lett tőle.De én tuti megfogom várni,már csak azért is mert kell egy kis idő,hogy rendbe jőjjek és megerősödjek én is,meg az első időben nagyon sokat akarok majd foglalkozni a babával,pl szoptatás szempontjából.Szerintem az első 2 hónapban eszemben sem lesz a házas élet,mivel minden a baba körül fog forogni,és a párom is inkább babázni fog mint szexelni.

27 hkm

2013. febr. 5. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokmindenkivel előfordult már, de szerintem felelőtlenség! A behatolással mindenképpen meg kell várni a 6 hetes kontrollt!
2013. febr. 5. 12:50
 4/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Eszembe sem jutott volna nem betartani, amíg friss a sem addig gyulladást is okozhat a túl korai nemi élet, a francnak se hiányzik szülés után egy cuki kis méhgyulladás, kicsit sok kellemetlen következménye lenne...
2013. febr. 5. 14:50
 5/7 László22 válasza:
55%

Elnézést nekem ehhez a témához semmi közöm sincsen csak már elkezdtem olvasgatni a válaszokat megakadt a másodikon a szemem. Kedves 2. a férjeddel is megbeszélted ezt a dolgot? És bele is ment a dologba? Mert ha ezt csak a felsőbbrendű nőies gondolkodásodból húztad elő magadtól akkor gratulálok hozzá és remélem a férjed megfog csalni, nem is olyan régen volt ebből a barátnőm tesójának problémája hogy ő is a ,,gyerek" miatt hanyagolta el a férjét, és pár hónap után már kereset is magának egy másik nőt. Úgy hogy beszéljétek meg és ha benne van akkor rendben van a dolog ha nincs akkor addig kézzel vagy szájjal de ne hanyagoljátok el a férfit mert megszívjátok :D

Egy jó tanács.

2013. febr. 6. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves László.Én nő vagyok, 3 gyermek édesanyja,és egy remek férfi felesége,és én is megtorpantam ezen a dolgon. Igenis,hogy egy gyerek születése után is nagy hangsúlyt kell fektetni a szexuális életünkre,és nem szabad abban a tudatban lenni kedves édesanyák,hogy úgy is a gyerekkel van apa is elfoglalva,meg hát pihenni kell...és erősödni..stb. Persze kell azt is,és várjuk ki a 6 hetet,már aki ki tudja,én személy szerint nem tudtam,szóval van benne valami amit leírtál! Bár azért ne azonnal keressetek magatoknak új feleséget,ha szülés után nem szexel mindjárt veletek a párotok,de tény,hogy sok nő átesik a ló túl oldalára,és fél évig is elvan szex nélkül.És szerintem ez nem normális!Nem árt szakemberhez fordulni fél év után,mert könnyen tényleg válás lehet az oka!
2013. febr. 7. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
....bocsi a végét elrontottam,csak sok minden kavargott a fejemben,szóval nem válás lehet az OKA,hanem válás lesz a VÉGE!! ;)
2013. febr. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!