Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Komáromi (Szőnyi) kórházban...

Komáromi (Szőnyi) kórházban milyen a szülészeti osztály?

Figyelt kérdés
Hány ágyas szobák vannak? Baba veled lehet? Van lehetőség arra, hogy csak te legyél a szobában a babával és ne legyenek szobatársak?
2009. szept. 4. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!Én csak hallomásból tudom,hogy van egy szoba,ahol egyedül lehetsz,mert állítólag,amikor én szülni voltam,akkor is feküdt ott egy csaj.Különítve mindenkitől,mert az ő babája meghalt sajnos és talán ez volt a helyes,hogy őt elkülönítették.Viszont ezt én is csak hallottam,nem is találkoztam a csajjal.(vagy nem tudtam,hogy ő az..)

A főorvos "betegeinek" a szobájában 4 ágy van.A nem babás szobákban,aki még csak várakozik a picurra,ott némely szobában 5 volt,amikor én szültem.A picurka veled lehet a babaszobában,ez természetes.

Boldog babavárást!

(én 3.5 éve szültem,azóta újították a kórházat,de pontosan nem tudom,hogy a szobákkal azóta mi is történt,hány ágyasok lettek stb...)

2009. szept. 4. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szobatársak vannak, de hidd el jó is, mert tapasztalatokat cserélhettek, nem vagy egyedül, meg pl ha ki kell szaladnod pisilni, figyelnek a babára ( nekem nagyon jó volt hogy volt 2 szobatársam, jól kijöttünk ). A baba ugyanis veled lehet nappal. Reggel negyed 6 körül odaviszik neked, és egész nap veled van. Neked kell pelenkázni, 3 óránként etetés, az utolsó este 9-kor van, utána éjjelre elviszik olyan 10 óra körül. Nagyon kedvesek, aranyosak és segítőkészek a csecsemősnővérek meg mindenki,megmutatnak és elmondanak mindent, én csak pozitívumokat mondhatok a szőnyi kórházról!

6 hetes baba anyukája

2009. szept. 4. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!