Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiú vagy kislány szerintetek?

Kisfiú vagy kislány szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

köszi!

2013. febr. 4. 21:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
persze, tuti azért majd később lesz, majd szeretnénk 4-d re menni később, bár nekem a videó alapján nem sok kétségem van mert ott még jobban látszódik, és több szögből...persze a lánynak is ugyan annyira örülnénk csak úgy érzem ez már végleges h fiú marad :DDD
2013. febr. 5. 07:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon fiúsnak tűnik! 3 fiús anyuka
2013. febr. 5. 08:03
 13/17 A kérdező kommentje:

köszönöm :))) nagyon boldog vagyok :) persze nem attól h fiú mert mindegy lett volna, csak olyan jó tudni....kisfiam lesz :)) azóta állandóan mondogatom magamban :)

[link]

hű :) biztos megmutatja magát :) mindenképpen írd majd meg !! :)...kíváncsi vagyok hány kisfiú és hány kislány augusztusi baba lesz ..

2013. febr. 5. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekünk is augusztusi lesz, de még nem tudjuk, mi lesz.

Üdv: a 3 fiús (és 2 lányos) anyuka (14 hetes km)

2013. febr. 5. 12:43
 15/17 A kérdező kommentje:

:) gratula a babákhoz!!!

bocsi amúgy az előző komment másik kérdéshez ment csak össze kevertem!!

2013. febr. 5. 13:34
 16/17 A kérdező kommentje:

akkor nálatok a 6. baba lesz ? akkor ha még egy lány lesz pont 3-3 lesz az arány :)

mit szeretnétek amúgy ? vagy mindegy ?

2013. febr. 5. 13:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy nem nekem írtad azt a kommentet.

Igen, nálunk 6. baba lesz. Bármi lehet, csak egészséges legyen (tényleg)! De azért jó lenne már tudni, csak, hogy mire készüljünk! :-) Neked is gratula!

2013. febr. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!