Hogy működik a II. sz. Női Klinikán a room-in?
Figyelt kérdés
Mikor van ott a baba, mikor viszik el, ha room-in-t kérek, 100%, hogy ezt tudják-e biztosítani, stb...?2009. szept. 4. 11:28
1/1 anonim válasza:
Én 3 évvel ezelőtti tapasztalatomat tudom leírni, de most is ott fogok szülni és feküdtem bent nem is olyan rég, tehát vannak friss "élmények" is. Szülés után felkerülsz a gyerekágyra, ott megkapod a babát, de a szülés napján még nem hagyják kint veled, hogy tudj pihenni. Éjszakára is beviszik, viszont másnaptól már veled lehet mindig. Mondjuk függ ugye attól is, hogy reggel vagy este szülsz. Ha reggel akkor másnap reggeltől tiéd a pici, ha este akkor lehet a második éjszakát is bent tölti az újszülött osztályon, bár ezt akkor rád bízzák. Csak a fürdetésnél viszik el este, egyébként végig veled lehet. VISZONT! Amikor én szültem és most is amikor bent voltam volt olyan, hogy tele volt a gyerekágyas osztály. Akkor viszont a terhespaológiára kerülsz és ott nem lehet veled folyton. De a jó hír, hogy ez csak 1 nap, a szülés napja és akkor amúgy sem lehet kint veled egész nap. Te viszont akkor mész át hozzá, amikor akarsz. ;) Ill. amikor erőd van hozzá. Éjszaka is átmehetsz szoptatni. Szerencsére nincs messze, egyik folyosóról a másikra kanyarodva már ott is vagy. Ritka, hogy nincs hely a gyerekágyon, de előfordulhat ez is. De mondom, másnaptól már végig veled lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!