A Kiss vezetéknévhez milyen modern lánynév illik?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 17:39
2/11 anonim válasza:
Nikolett.Kiss Nikolett.bár szerintem minden lánynév tökéletesen áll a Kiss vezetéknévhez!
3/11 Nitu26 válasza:
Nekem volt egy Kiss Inez osztálytársam,szép szőke lány volt,ezért mindig is tetszett a neve :)
Az ember mindig köti emberekhez a neveket!Ha nálunk nem i-vel végződne a vezetéknék tuti Inez lett volna,mivel mi is kislányt várunk és ő Laura lesz! :)
30hkm
4/11 anonim válasza:
Léda, Réka, Dorina, Eliza, Dominika, Vanda, Lotti, Hanga, Lilla, Imola.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít modernnek: Kitti
6/11 Lues válasza:
Bár nem modern név, de örök életű és nekem nagyon tetszik: Kiss Anna. :)
7/11 anonim válasza:
Nekünk is ez a vezetéknév, de a lánynevekkel még semmire nem jutottunk. :( (Bocs, hogy nem válaszoltam.)
9/11 anonim válasza:
Kiss Anita, Boglárka, Dilara, Esztella, Írisz, Jázmin, Melinda, Nadja, Napsugár, Noémi, Ramóna, Sumire, Viola, Virág...
10/11 anonim válasza:
Kiss Szófia szerintem nagyon jól hangzik,de a Kiss Boglárka sem rossz.(Kiss Bogi aranyos)
Kiss Lili,vagy Kiss Míra?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!