Mit tegyek? 36 hetes kismami vagyok. Bövebben lent
Azok a fránya hormonok... Ezzel nincs mit tenni, normális, ha a kismama ilyenkor feszültebb, ingerültebb. Még pár hét és akkor megváltozik, ott lesz melletted a kisbabád.
Addig is kérd meg a körülötted levőket,h. ha egyedül akarsz lenni, akkor hagyjanak magadra, ezt meg lehet érteni.
Egyet értek, ez sajna normális. Én mindig előre szólok hogy bocsi ha ingerült leszek, vagy hasonló és ne vegyék fel. Mondd meg a gyermekeidnek, hogy szereted őket, de ha kéred hagyjanak magadra, jól vagy, nincs baj csak feszült vagy.
Pár hét és tényleg elmúlik! Kitartás!
sok boldogságot!
35 hetes
Én is pontosan így vagyok csak mar kb. a 20.héttől jön ram az idegbaj meg nyugodok meg,ez már sokszor nem semmi s próbáltam visszafojtani de még rosszabb,mert kis idő múlva koncentráltan távozik..az előző terhességemnél pont az ellenkezője volt semmivel sem tudtak volna kihozni a sodromból,na de ez van.
Sok nyugodt pillanatot:) és boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!