Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16. hetesen kemény dudor a...

16. hetesen kemény dudor a hasam jobb oldalán. Kb.14. héttől már érzem. Bővebben lennt. Másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
16. hetes vagyok, ha hanyatt fekszem, a hasam legalsó részétől nagyon láthatóan kidudorodik valami jobb oldalon, nagyon kemény, mintha egy nagy mugli lenne a bőröm alatt, egészen a köldököm fölé felnyúlik. Nem mindig kemény, mikor anyunak akarom megmutatni, akkor sosem. Gondolom a méhem lehet, csak érdekelne, hogy másnak is ilyen?
2009. szept. 4. 06:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem is talán ilyenem van, én keményedésre gondolok, de kíváncsi vagyok mások mit írnak erre. Nem kellemetlen olyankor? Én nem is tudok hanyadt feküdni, mert jön "ez", így állandóan az oldalamon kell, hogy feküdjek. Szedsz magnéziumot?
2009. szept. 4. 08:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj ilyenkor, csak kicsit feszül, és tényleg egy kemény muglit érzek ott. Általában fekvés után, felkeléskor érzem, aztán kis mozgás után elmúlik. Nem szedek magnéziumot, ha legközelebb megyek megemlítem a dokinak, bár az még pár hét.
2009. szept. 4. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem azért ne várd meg azt a pár hetet, hanem hívd fel a dokidat és mondd el neki, mit érzel. Lehet, hogy méhösszehúzódás, ami nyithatja a méhszájat. Nálam is ilyen keményedések vannak kb. a 25. héttől. A dokim magnéziumot és sok pihenést javasolt. Jó egészséget nektek és boldog babavárást! 38 hetes km
2009. szept. 4. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!