MI volt ez a hang? Valaki hallott már ilyet? 38hkm
38+1 vagyok ma, és annál azért hangosabb volt hogy csuklás legyen.. Mondom a párom azt hitter pukiztam és mondta, hogy egészségemre, pont olyan volt mint egy velős pukk...
Azután hogy igy pukkant vártam, aztán pisilnem kellett, pisiltem egy keveset, azota semmi. Most leguggoltam megint a tanácsra hátha, de baromira fáj, mert egy pillanat alatt felduzzad ott lent minden a vérbőségtől abban a pózban, és csak azt érzem hogy pisilnem kell. Aztán felültem a székre, mintha folyna valami meleg, szivárogna, de megnézem és semmi sehol. Mintha csak képzelném. Bugyi épp száraz... nemértem :S
Hát a tuti észreveszi a dokiról annyit, hogy 3 különböző orvos nézett meg tavaly 3 különböző helyen, és egyik sem vette észre az egyik babámat, csak azt amelyik elhalt, így úgy volt missed ab.om, hogy azt benthagyták, elhalt és műtét után volt egy vetélésem, amiért persze engem néztek idiótának, hogy ilyen nincs. Szóval ezért is aggódom túl az ilyen dolgokat, mert bármit bármikor elnézhetnek ha nem figyelik.. :(
Igen nekem is az a fura hogy a szülészet nem hallott még pukkanásról a hasban.......nagyon érdekes volt, és hát én sosem voltam valami nagy pisilő, most is napi 3-4 pisire megyek el, pedig 38 hetes múltam, de tegnap félóránként mentem. És ahogy kipisiltem, mintha nem is pisiltem volna.. Aztán elaludtam, éjjel folyt valami, amire nem ébredtem fel normálisan, csak most ahogy felkeltem emlékeztem hogy éjjel mintha valami lett volna, de nem látok semmit, nedves a bugyim, de nem vizes, nem látok még mindig semmi izgit. A baba meg mocorog. Valaki szedje ki, MOST! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!