Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MI volt ez a hang? Valaki...

MI volt ez a hang? Valaki hallott már ilyet? 38hkm

Figyelt kérdés
Az előbb guggoltam, és volt egy olyan hang, mintha (elnézést) pukiztam volna egy sorozatot. kb 5 "hang" egymás után, és érzésre a hasam tetejéből jött, baloldalról. gyorsan utánanéztem a burokrepedésnek, de az csak pukkanó hang, ennél meg a párom néz rám, hogy "egészségedre kicsim" én meg falfehéren mondtam, hogy nem én voltam...... Mi lehetett ez? nagyon félelmetes volt!
2013. febr. 3. 20:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

38+1 vagyok ma, és annál azért hangosabb volt hogy csuklás legyen.. Mondom a párom azt hitter pukiztam és mondta, hogy egészségemre, pont olyan volt mint egy velős pukk...

Azután hogy igy pukkant vártam, aztán pisilnem kellett, pisiltem egy keveset, azota semmi. Most leguggoltam megint a tanácsra hátha, de baromira fáj, mert egy pillanat alatt felduzzad ott lent minden a vérbőségtől abban a pózban, és csak azt érzem hogy pisilnem kell. Aztán felültem a székre, mintha folyna valami meleg, szivárogna, de megnézem és semmi sehol. Mintha csak képzelném. Bugyi épp száraz... nemértem :S

2013. febr. 3. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondom nekem ugyanilyen szokott lenni. Én is úgy szoktam páromnak jelezni, hogy "ez nem puki volt", mert bizony van amikor hosszabb sorozathoz hasonló hangokat hallat a pocakom. Nálam jópár hete volt az első, és van hogy naponta, 2naponta, vagy többnaponta, de hallom. Erre azért nem mondanám, hogy magzatburok. És a "hangok" óta már 2 uh-n is voltam, 30, és 34 hetesen, ha valami gáz lett volna, tuti észreveszi a doki.
2013. febr. 3. 23:23
 13/15 A kérdező kommentje:
ez megnyugtato, koszi. csak azert megis nagyon fura volt.. felhivtuk a korhazat azt mondtak ha nem erzek semmit akkor nincs baj es ilyet o meg nem hallott.. annyi van hogy lefekudtem es a babaolyan melyen matat mintha a keze integetbe kint kb... nagyon faj es pisilek egyfolytaban, de ennyi. nem folyik meg mindig sehol semmi. koszi a valaszokat!!
2013. febr. 3. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt találom furcsának, hogy még a kórházban is azt mondták neked, hogy még ilyet nem hallottak :D Én mindvégig abban a tudatban voltam, hogy azért a gyomor és a belek is máshol helyezkednek el, vagy nyomja őket a baba, és emiatt jönnek belőlem ezek a hangok, fel se merült bennem, hogy emiatt probléma lenne. Egyébként nekem is szokott olyan érzésem lenni, mintha már a hüvelyemben motoszkálna a pici, és párszor az is előfordult mint írtad, hogy egyenesen fájtak a mozgásai. Szerintem nálad már teljesen normális, a gyakori pisiléssel is, elvégre már a végén vagy :)
2013. febr. 4. 01:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát a tuti észreveszi a dokiról annyit, hogy 3 különböző orvos nézett meg tavaly 3 különböző helyen, és egyik sem vette észre az egyik babámat, csak azt amelyik elhalt, így úgy volt missed ab.om, hogy azt benthagyták, elhalt és műtét után volt egy vetélésem, amiért persze engem néztek idiótának, hogy ilyen nincs. Szóval ezért is aggódom túl az ilyen dolgokat, mert bármit bármikor elnézhetnek ha nem figyelik.. :(

Igen nekem is az a fura hogy a szülészet nem hallott még pukkanásról a hasban.......nagyon érdekes volt, és hát én sosem voltam valami nagy pisilő, most is napi 3-4 pisire megyek el, pedig 38 hetes múltam, de tegnap félóránként mentem. És ahogy kipisiltem, mintha nem is pisiltem volna.. Aztán elaludtam, éjjel folyt valami, amire nem ébredtem fel normálisan, csak most ahogy felkeltem emlékeztem hogy éjjel mintha valami lett volna, de nem látok semmit, nedves a bugyim, de nem vizes, nem látok még mindig semmi izgit. A baba meg mocorog. Valaki szedje ki, MOST! :D

2013. febr. 4. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!