Az afp eredményem nagyon magas lett a védőnő szerint.98,8 a mom2,74. Nagyon félek kedden megyek uhra, írjatok létszi valamit. Rettegek, nagy a baj?
Nekem 2.64 mom lett és egészséges a kislány. Voltunk 3 4D-n, genetikai tanácsadáson, kötelező uh-kon és mindenhol minden rendben van! A genetikai tanácsadáson az uh-s hölgy egyből azzal kezdte hogy véreztem-e a terhesség alatt eddig, és igen, a legelején volt egy kicsi vérzésem. Mondta hogy akkor attól lett egy picit emelkedett, mert bizony egészséges a baba. Majd a genetikus is megnyugtatott.
Mint itt olvashatod ha beírod a keresőbe, hogy rengeteg a téves eredmény, és csak az uh számít.
Ne idegeskedj! Minden rendben!
Boldog babavárást!
35 hetes kismami
Nekem is magas lett, 3,06. A genetikai uh-n sem mondtak egyértelműt, csak mintha... Hétfőn kell visszemennem újabb uh-ra és ha szükséges magzatvízvételre (erről még ott döntenek majd). Most próbálunk keríteni egy 4d-t, aki még ma megnéz.
Egyébként a magas afp a nyitott gerinc tünete, és az a genetikai uh-n tökéletesen látszik. Ne aggódj, majd az uh megmondja, de biztos nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!