Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen vitaminokat szed...

Ki milyen vitaminokat szed vetélés után, valamint ki hány hónap után eset ismét teherbe? Vetélés után meddig nem szabad szeretkezni?

Figyelt kérdés
2008. jún. 4. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Elevit mindig nagyon fontos! Hogy szeretkezni mikor szabad az attól függ volt e utána kaparás!
2008. jún. 4. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Az ELEVIT szedését ne hagyd abba!Nekem sajnos tavaly júniusban volt egy vetélésem.A dokim 6 hét sextilalmat rendelt el és 3 hónap várakozást a babával kapcsolatban.Nekem kellett is ez az idő,hogy lelkileg renbe jöjjek.A vetélés után 6 hónapra lettem ismét terhes,aminek az eleje ismét nem volt próbléma mentes,de kaptam utrogestant a terhesség támogatására, és 2 hónapos szigoru pihenést rendeltek el.Azóta ismét dolgozom és a 31. hetünkben járunk!Sok sikert,és kitartást nektek!
2008. jún. 4. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Már van két gyermekem, a harmadikkal próbálkoztunk, amikor 6 hetesen elment a baba. Sajnos műtéttel kellett befejezni, ami után mi már 2 héttel szexeltünk. A műtét után 3 héttre pontosan megjött és utána babás is lettem. A terhességem eleje nem volt probléma mentes, utrogestant és folsavat kellett szednem.

Ma már 16 hetes kismama vagyok.

A legjobbakat!

2008. jún. 4. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Három hónap alatt 2x vetéltem el természetes úton. Mászodszor nagyon rosszul voltam, korházba utaltak, de nem feküdtem be- folyamatosan készenlétben voltunk, hogyha komolyabbra fordulna... 15 percre lakunk a korháztól és Pünkösd volt.

Nekem nem mondták, hogy ne szeretkezzünk. Amint a vérzés elállt együtt voltunk- engem lelkileg ez segített át. Azt mondta 2 orvos is, hogy 2 hónap múlva ismét terhes leszek majd, és az valószínüleg megmarad. Még alig múlt egy hónapja, és úgy tűnik ismét...állítólag a megemelkedett hormonszint miatt jön össze ilyenkor hamarabb...De én nem vagyok tapasztalt...

2008. jún. 5. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és folytattam az Elevit szedését, és vas+folsavat is veszek be.

Bátorság!

2008. jún. 5. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!