Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. hét elején, rengeteg...

36. hét elején, rengeteg "hasszurka" normális?

Figyelt kérdés
A dokim azt mondta 34 hetesen,hogy megrövidült a méhnyak de zárt a méhszáj!Most a 35 hetem végén,pénteken azt mondta a baba méretei akkorák mint egy 37 hetes babának!" napja rengeteg nagyon fájdalmas,de csak egy pillanatig tartó "has szurkálást" érzek!Ezek lennének a jóslók?Vagy közel vagyok?Tapasztalatokat várok lányok,hisz első terhességem!Persze tisztában vagyok vele,hogy mindenkinek más!
2013. febr. 3. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a jóslók nem szúrás szerűek voltak, hanem pontosan olyan mint a menstruációs fájás. Volt, hogy egy nap 5-6 alkalommal is éreztem és tartott percekig. De lehet, hogy ez is mindenkinek más.

Lehet, hogy közel vagy. Az én babám is az uh alapján két héttel nagyobb volt.

37. héten indult meg a szülés. Előtte egy héttel elkezdett távozni a nyákdugó. 36. heti uh-n a méhlepény már 3-as érettségű volt. Ez mind arra utalt, hogy közeledik a nap.

Én ilyen szúrásokat a szülés megindulásakor nem éreztem, nekem azok fájások voltak, nem szúrások. De vannak olyanok akik azt mondják, hogy olyan mint ha csipkelődne a hasa, az oldala. A lényeg, hogy legyél összepakolva (ha még nem vagy):)

2013. febr. 3. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!