Milyen krémet vagy olajat. Javasoltok a terhességi csíkok megelözése érdekében?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 20:36
1/10 anonim válasza:
Én mindent probáltam de semmi nem segít az ellen hogy nyúlik a bőr :(
2/10 anonim válasza:
Sajna, én is csak rosszakat hallottam. Többen mondták, hogy bármilyen csodaszert használtak, nem lett eredménye. Sógornőm semmit sem használt, mégsem volt csíkja. Szerintem, 99,9% genetika.
3/10 anonim válasza:
Ha genetikailag hajlamos vagy rá akkor kenyheted bármivel,én szerencsére nem vagyok,sima testápolóval v babaolajal kenem és nem lettek csikjaim.
4/10 anonim válasza:
Én a dm saját márkás mama masszázs krémet használtam és nem lettem csíkos. :-) Genetika vagy sem legközelebb is használni fogom. :-) Ja és nem is drága.
5/10 anonim válasza:
Sima mandula olajat vagy kókuszolajat használtam és nem letten csíkos, pedig nagy volt a hasam. A combomon vannak régi striáim, tehát én hajlamos vagyok rá, szerintem segített, hogy használtam az olajat.
7/10 anonim válasza:
Genetikailag hajlamos vagyok a csíkokra (korábban 2-3 kilós súlyingadozás miatt többször is lettek csíkjaim), de aztán minden terhességemnél megúsztam (pedig sokat híztam és közel 4 kg-s babáim lettek), mert napi 2-3 alkalommal bőségesen bekentem jó zsíros krémmel. Sokan azt mondják, nem ezen múlt, de akkor min?!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, és naponta hányszor kenegettek?
2013. febr. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!