Milyen gyógyszerek vannak terhesség megszakitásra?
OFF: Hát anno a férjeméknek kötelező volt megnézni az itt rendszeresen linkelt Néma sikolyt. Biosz óra felvilágosítás címen.
Szóval simán el tudom képzelni, hogy vannak ilyen házik is akár.
Hú az utolsóval teljesen egyetértek!!
1.tanulj meg védekezni és akkor majd nem esel teherbe!!
2.ha már be is kaptad a legyet,akkor orvoshoz kell menni vele akkor is ha nem szeretnéd megtartani a babát,és majd ő ad neked gyógyszer vagy megcsinálja az abortuszt,de te magadtól otthon nem vehetsz be össze-vissza mindenféle gyógyszert arra a célra,hogy ,,elhajtsd,, a babádat!!!!
1. Ha terhes lennék, akkor se vetetném el a babát mert tudnék róla gondoskodni.
2. Tisztába vagyok vele, h a terhesség megszakitást egyedül nem lehet elvégezni, orvos szükséges hozzá.
3. Lehet h valakibe nem szorult annyi ész, de ha te olyan okos vagy és osztani akarod akkor inkább írj neki egy üzenetet és ide pedig a KÉRDÉSRE VALÓ választ írd.
4. Ha nem hiszitek el h bioszra kell akkor ez van. Szerintem amúgy sem rátok tartozik. Én csak feltettem egy kérdést amire VÁLASZT várok, nem kioktatást...
A véleményeket szerintem megkaptad.
Kicsit több gugli és kevesebb gyik lenne szükséges.
Vagy esetleg hozzáértőt megkérdezni ( rengeteg nőgyógyász "rendel" a neten).
Na de figyu, íme néhány link ( ezeket sajna el kell olvasnod) és találsz benne gyógyszerneveket, nem is keveset.
Jó dolgozatírást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!