Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyógyszerek vannak...

Milyen gyógyszerek vannak terhesség megszakitásra?

Figyelt kérdés
Gyógyszer neveket írjatok létszi.

2013. febr. 2. 18:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

OFF: Hát anno a férjeméknek kötelező volt megnézni az itt rendszeresen linkelt Néma sikolyt. Biosz óra felvilágosítás címen.

Szóval simán el tudom képzelni, hogy vannak ilyen házik is akár.

2013. febr. 2. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Osztjuk az észt igen, mert nem sok embert áldott meg vele a Jóisten. Tiszt.kiv.
2013. febr. 2. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Hú az utolsóval teljesen egyetértek!!

1.tanulj meg védekezni és akkor majd nem esel teherbe!!

2.ha már be is kaptad a legyet,akkor orvoshoz kell menni vele akkor is ha nem szeretnéd megtartani a babát,és majd ő ad neked gyógyszer vagy megcsinálja az abortuszt,de te magadtól otthon nem vehetsz be össze-vissza mindenféle gyógyszert arra a célra,hogy ,,elhajtsd,, a babádat!!!!

2013. febr. 2. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
A kompetens válaszok tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
2013. febr. 2. 22:15
 15/18 A kérdező kommentje:

1. Ha terhes lennék, akkor se vetetném el a babát mert tudnék róla gondoskodni.

2. Tisztába vagyok vele, h a terhesség megszakitást egyedül nem lehet elvégezni, orvos szükséges hozzá.

3. Lehet h valakibe nem szorult annyi ész, de ha te olyan okos vagy és osztani akarod akkor inkább írj neki egy üzenetet és ide pedig a KÉRDÉSRE VALÓ választ írd.

4. Ha nem hiszitek el h bioszra kell akkor ez van. Szerintem amúgy sem rátok tartozik. Én csak feltettem egy kérdést amire VÁLASZT várok, nem kioktatást...

2013. febr. 3. 08:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hisztis vagy keresgélj a GOOGLEban. Ott senki nem fogja elmondani a véleményét, ha ennyire zavar.
2013. febr. 3. 10:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis, csak nem a véleményetekre vagyok kíváncsi. És kerestem a googleban is de gyógyszer neveket nem adott ki...
2013. febr. 3. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:

A véleményeket szerintem megkaptad.

Kicsit több gugli és kevesebb gyik lenne szükséges.

Vagy esetleg hozzáértőt megkérdezni ( rengeteg nőgyógyász "rendel" a neten).

Na de figyu, íme néhány link ( ezeket sajna el kell olvasnod) és találsz benne gyógyszerneveket, nem is keveset.

Jó dolgozatírást!

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!