Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 28 hetes kismamik?

Hogy vagytok 28 hetes kismamik?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy az utobbi napokban fájdogál a pocim és a derekam.Remélem ez normális ebben az idöben...
2009. szept. 3. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Néha fájdogál a pocim, fáj a derekam és állandóan fáradt vagyok, de ez normális! Ha csak néha és nem nagyon fáj a hasad, nem görcsölsz és nem vérzel, akkor nincs gond
2009. szept. 3. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Most jön ki rajtam minden nyűg.Fárasztó 20 percenként wc-re mennem.Nehezen alszom ha eggyáltalán jön álom a szememre.A hasam alja szokott szúrni,nyilalni mindkét oldalon.Rengeteget mozog a kis fisfiúnk.Hab a tortán,hogy a vizeletem sincs rendben,és vas hiányos vagyok ami miatt nagyon gyenge is.Tömören ennyi.

Nem akarok én panaszkodni,ettől függetlenűl élvezem és poénossan fogok fel mindent.

2009. szept. 3. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
örülök,hogy rendben minden.Az alvással nekem is vannak gondjaim.Mostanre érzem,hogy gyakran elfáradok,nem birok.
2009. szept. 3. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
2 párna a lábam alá (ha oldalt fekszem és felhúzom az egyik lábam), vagy közé csodákra képes alvás terén! Ti is átaludnátok a napot???
2009. szept. 3. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
már nem.2-3 napot sem alszom csak pár orát.Aztán egy nap meg behozom az egészet és kezdödik elölröl.
2009. szept. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!