Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MagneB6 hatását mennyi idő...

A MagneB6 hatását mennyi idő múlva lehet érezni? Ha nem múlik a keményedés mit tud csinálni a doki?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok és néha keményedik a pocakom. Kicsit megrövidült a méhszáj is, középállásban van, ezt írta a doki.Kaptam MagneB6-ot, 3*2-t kell szednem és a szurkálások meg kicsi húzódások, amit szintén éreztem rögtön elmúltak, viszont nem tudom, hogy keményedik-e még a pocim.Nem igazán tudom eldönteni. A gyógyszer elkezdése előtt is csak 2* éreztem, de előfordulhat, hogy többször is volt. Mi az a tuti módszer, amivel megállapítható a keményedés? (Túlsúlyos vagyok, a hasamon van egy kis puha réteg, nehezen tudom tapintásból megállapítani, ráadásul nem tudom mennyire keményedik meg.)
2009. szept. 3. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát a magneb6-ban nincs túl sok magnézium. Én magnerotot szednék a helyedben, nekem is az van itthon, az hatásosabb! Lehet recept nélkül kapni, ha bizonytalan vagy kérdezz rá az orvosodnál. ;)

A keményedés leginkább fekve látszik, hogy kicsúcsosodik a pocakod a köldök alatt. Én is túlsúlyos vagyok picit, nekem is csak így volt egyértelmű, mert állva kemény sosem volt. Meg olyan érzésem volt még, mintha középre húzódna ott mindenem.

Remélem tudtam segíteni.

2009. szept. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!