Nagyon fájnak a térdeim. Nincs valami segítség rá?
Figyelt kérdés
36 hetes kismami2009. szept. 3. 14:35
1/2 anonim válasza:
Pihentetés. Más nincs.
Én voltam vele orthopéd orvosnál, az se tudott semmit mondani, tenni, adni, terheseknek nem lehet. Azt mondta, hogy szoptatás UTÁN menjek majd vissza.
Most még szoptatok, de már nem bírom tovább, ezért visszamentem, jelenleg porcépítő injekciókat kapok, mert már menni se nagyon tudok, annyira kikészültek az izületek, mint egy 60 évesnek. Rohadtul fáj, megmondom őszintén...
Úgyhogy valahogy bírd ki, próbáld a súlyt minél kevesebbszer a térdeidre terhelni, azaz ülj, feküdj, amikor csak tudsz.
2/2 anonim válasza:
Jégzselével kenegesd naponta 1-2-szer, érezhető lesz a javulás! Én ugyanígy vagyok a bokámmal.
36hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!