Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért lehet, hogy most a 2....

Miért lehet, hogy most a 2. terhességem nem foglalkoztat annyira mint a lányommal? Fogom öt annyira szeretni mint a lányom?

Figyelt kérdés

Rebeka most 19 hónapos.Odaíg vagyok érte.Nem tudom,hogy hogyan fogok viszonyulni a 2.babához....

Más is érez így??

2009. szept. 3. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, honnan lenne energiád a terhességeden "örömködni" egy 19 hónapos gyerek mellett???? én annak örülök ha a terhességemmel minden rendben és a "kint lévő" gyermekemmel eleget tudok foglalkozni... teljesen normális a hozzáállásod, ne izgulj, pontosan ugyanúgy fogod szeretni mint a nagyot, de most fontosabb dolgod van mint a várandóságról ábrándozni:)

28 hetes + 21 hós

2009. szept. 3. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért érzel még így,mert nincs időd a másodikon még gondolkodni. gondolom minden idődet elveszi a kislányod :) terveztétek a 2.-at? hanydik hétbe vagy?
2009. szept. 3. 13:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Terveztük igen.A 13.hét.12+5

Az tény,hogy kifáraszt a lányom idöm nincsen.

2009. szept. 3. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert már nem érdekes. Az első az még az első volt, minden izgalmas volt, ez meg már ismerős dolog, nem újdonság.

Én is így voltam vele, a következő (kettőt) is ugyanúgy szeretem, sőőőt, néha őket jobban, mert a nagyobbik már fel tud bosszantani, ők meg még nem tudnak :-)

2009. szept. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!