Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek születik idén a babája?...

Kinek születik idén a babája? Meséljetek, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hányadik baba, mikorra várjátok, mi lesz a neve, hogy telnek a napjaitok? :) Minden érdekel.
2013. febr. 1. 19:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 2. babót várom július végére.:-) A nemét még nem tudjuk, ezért a név még bizonytalan.
2013. febr. 1. 19:23
 2/15 anonim ***** válasza:
És te???
2013. febr. 1. 19:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még az elején járok a 3. babánkkal. Jól vagyok, semmi panaszom nincs a világon, csak nem jött meg. Egy fiam és egy lányom van, úgyhogy tényleg teljesen mindegy a neme csak egészséges legyen és az lesz! :) Szeptember közepe táján fog születni, az én érzéseim szerint kisfiú lesz és Dávidnek fogják hívni. Ha tévedek és kiscsaj, akkor majd agyalni kell a neveken, mert egyenlőre ötletem sincs.
2013. febr. 1. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
február 24-re várom az első babánk és kislány Boglárka lesz :) hát én már nagyon várom h kibújjon minden egyes perc már kínlódás csak :D a zuhanyzás a sétálás...a térdeim se nagyon bírják már ezt a súlygyarapodást meg már ugye minden elő is van készítve és bezsongva várjuk h végre a karunkban tarthassuk...már nem adok magunknak sok időt lehet nem is húzom addig amit nem is nagyon bánnék őszintén :) te hol tartasz?
2013. febr. 1. 19:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Májusban születik, kisfiú es Levente lesz a neve:)
2013. febr. 1. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Én május 2.ára vagyok kiírva,de még könnyen lehet belőle április végi baba :)

Első baba lesz,kisfiú és Attila lesz a neve.

Köszönöm kérdésed jól vagyunk,de már egyre nehezebbek a minden napok,már a lehajolás is gondokat okoz,pedig még nincs is hatalmas pocakom.A babóm egyre nagyobbakat rugdal,a múltkor a hólyagomat is sikeresen megtalálta :) Plusz 10-11 kilót szedtem fel eddig,és vizesedek is már(az ujjaim,a kézfejeim és a bokáim).A hátam egyre jobban fáj,éjszaka egyre többet forgolódok,egyre sűrűbben kell járnom pisilni.Sajnos görcsölgetek és minden nap többször keményedek,amire magnerotot szedek.Legközelebb 32 hetesen kell mennem Uh-ra,amit már nagyon várok :)Dióhéjban ennyi.

26+3 hkm

2013. febr. 1. 19:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én május végére várom a kislányunkat, Barbarát :) első babóka :) én még nagyon aktív vagyok,csak a hátam kínoz ( most is fittballon ülök ). Az első trimeszterben sokat szenvedtem. Már nagyon várom a kisbabánkat! Lassan elkezdjük beszerezni a babaholmikat, már kaptunk pár ruhácskát :) és kérdező, nálad mi a helyzet? :)

24 hkm

2013. febr. 1. 19:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Június 18-ra várom. Nem mutatja meg mi van a lába között :S

Van már egy lányom, ha a második lány lesz Ottília lesz, ha fiú, azt nem tudom. Egyik fiú név sem tetszik sem nekem, sem a férjemnek...

Egész jól vagyok, csak 5 percenként szellentek, nagyon büdös, a savam a torkomban van... Hajolni nehéz, olyan hasam van mint egy 7 hónapos terhesnek, ha sokat állok fájnak a lábaim.

Az első terhességem sokkal könnyebb volt.

2013. febr. 1. 20:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Augusztus elejére vagyok kiírva, épp ma voltam a 12. heti ultrahangon ahol kiderült, hogy 13 hetes :) Ennek megörültem, nyertem 1 hetet. Második baba amúgy, már van egy 4 éves lányom. A nemét még sajnos nem tudták megmondani. Eddig eléggé fáradékony voltam és rettentően érzékeny a szagokra. Kb 1 hete kezd belém visszatérni az élet. Te is mesélj! :)
2013. febr. 1. 20:16
 10/15 anonim ***** válasza:
én április 03-ra várom a kisfiunkat,Mátét.már van egy 3,5 éves fiunk.nagyon jól viseltem eddig a terhességet.se keményedés,se semmi egészen addig,míg a 3. trimeszterbe nem léptem.na azóta sok van.a frontokat nem szeretem,meg az esőt.egyből megérzi a hasam.különben semmi bajom.a 7végén kezdjük a szoba kialakítását,és kb 2 hét múlva kezdem mosni a ruhákat.mndent elraktunk az elsőről,igy nemsok minden van amit venni kell majd.jövő hét szerdán megyek uh-ra.viszem a fiam is.nagyon szereti,nagyon várja a tesót már.a nap fénypontja,mikor este elfekszünk és hullámozni látja a pocakom,meg beszélget neki,simogatja,puszilgatja :)
2013. febr. 1. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!