Kismamik, nektek mikorra van meg általában a 10 magzatmozgás? Ti számoljátok minden nap pontosan?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 15:35
1/7 anonim válasza:
Nekem van,hogy 2 nap alatt sem mozog 10-et... Attól függ,mit eszek,mennyit mozgok. Ma aktív voltam,Ő is aktívabb,de még mindig nincs meg a 10.
Üdv: 39 heteske
2/7 anonim válasza:
Dehogy számolom! Mozog az a lényeg ! Néha egész nap meg sem áll szinte ,de vannak napok amikor szinte alig érzem mocorogni! Ez függ nálam időjárástól is meg hogy mennyit pihenek! Ha mozgásban vagyok akkor minden mozgását nem veszem észre ,viszont ha fekszel ,pihensz akkor mindent érzel!Szóval én sosem számolgattam,hülyeségnek tartom!
3/7 anonim válasza:
Nem számolom, a lényeg az, hogy mozog eleget.
5/7 A kérdező kommentje:
de jó, akkor nem csak én nem számolom pontosan :)
akkor egész nap mást csinálnék csak ezt figyelném...
számomra az sem egészen tiszta, hogy mi számít 1 mozgásnak...van amikor folyamatosan mozog és az csak egy?
csak az a baj, hogy nekem majd be kell mutatni a papírt a védőnőnek...azt mondta ez a házi feladatom...
2013. febr. 1. 15:45
6/7 anonim válasza:
Nekem már ébredés után bőven megvan a 10:)
7/7 anonim válasza:
Nem számolom, de még ki sem teszem reggel a szobából a lábamat, már megvan a 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!