Szorulásra valami jó praktikákat?
Nekem csak és kizárólag az aszaltszilva jött be. Kb 10-15 szemet eszem belőle, és 15 percen belül működik. Ilyen pontosan be lehetett vele szabályozni.
Elvileg a túl sok erőlködéstől nem lehet baja a babának, viszont aranyeret nagyon könnyen kaphatsz, úgyhogy már csak ezért is próbálj ki mindent, amit csak hallassz.
Szia!Én ugyanebben a cipőben járok sajnos,szóval tudom milyen kellemetlen.Pár hete kezdtem minden nap 1evőkanál szezámmagot enni,keresztanyum ajánlott.Beleteheted joghurba,kefírbe is de mivel én nem szeretem öket,vekapom az 1evőkanál szezámmagot és vizet iszom rá,úgy leviszi hogy észre sem veszed...Nekem ez használ,a Laevolac engem is csak megkinzott!Kerüld a csokit,kakós cuccokat és egyél minnél több rostosat.Zöldség gyümölcs,főzelékek...vagy még kipróbálhatod a Tamarin lekvárt az sem rossz.Drogériába be tudod szerezni,Rossmannba tuti!Remélem sikered lesz! ;)
29 hkm
Nekem egész életemben ilyen problémám volt, úgyhogy már előre rettegtem a terhességtől, hogy mi lesz velem, amikor is még rosszabb a helyzet, mint normál állapotban...
Ennek ellenére egyszer sem volt ilyen gondom, most 35 hetes vagyok, és tudod mitől? A magnéziumtól! Én már a kezdetektől szedem elég nagy adagban és attól minden nap tuti...hmmm...
Az aszalt szilvát bármikor eszem, teljesen függetlenül az étkezéseimtől. Amikor úgy érzem, már lassan "mennem kellene", akkor megeszek kb 10-15 szemet és fél órán belül megjön a hatása. Óramű pontossággal.
Bár az ízét nagyon utálom már, ezért sokszor elég csak beijesztenem magam az aszalt szilvával és már működik is a dolog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!