Most derült ki hogy gyermekem lesz gyógyszert szedtem ugy sikeredetbe nem kell le hurogni azt szeretném hogy milyen támogatást fogok kapni gyes családi?
Figyelt kérdés
Miivel nekem nem jár a családi pótlék mert sokat hiányoztam így is fogok kapni a pici után 17/L2013. jan. 31. 20:02
1/13 anonim válasza:
Igen családi és gyest a kicsi 3. éves koráig. Ez együtt 38. ezer.
2/13 anonim válasza:
Egyszeri anyaságit is kapsz szerintem ha 4 alkalommal mész legalább dokihoz. az olyan hatvan valahány ezer. nálunk itt a faluba az önkormányzattól is kaptunk pár ezer ftot.
3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ igen azt tudom hogy 3éves korig az ugy pont jó mert akkor már eltudok helyezkedni dolgozni és a sulit is be fejezem :)
2013. jan. 31. 20:06
4/13 anonim válasza:
szerintem mindent meg fogsz kapni, segélyt, támogatást, amit akarsz... a helyesírásodból ítélve sejtem, hogy a kormány által támogatottak körében vagy
5/13 A kérdező kommentje:
Hát most ebben nagyon tévedsz 1 nem vagyok cigány 2ő jó családból származom attól hogy félre írtam nem kell leszólni senkit ;)
2013. jan. 31. 20:12
6/13 anonim válasza:
Ebből mondjuk a baba dolgait megtudod venni szülés után pl pelenka tápszer, de ebből megélni nem fogsz tudni. Meg azért szülés előtt is kell rájuk költeni pl kiságy ruhák. Így menj vissza a suliba megköszönve a szülőknek a segítséget, legalább azt fejezd be.
7/13 anonim válasza:
félre.... oké.
legalább nem öleted meg, az becsületedre válik.
remélem a párod szeret, melletted áll, és segít felnevelni.
8/13 anonim válasza:
De most komolya! Miért kell belekötni.
Sz@r a helyesírása, ettől függetlenül legalább vállalja a babát és nem dobja el.
A kérdés pedig nem erre irányult. (na lehet lepontozni!)
Kapsz családit, gyest, egyszeri anyaságit, önkormányzattól függően támogatást és ha szerencséd van, a gyerek apja is támogatni fog.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen a párom segít dolgozik rendszeren kap minden hónapba fizetést meg nekem is jön vissza a családi 2hónap múlva és anyukámék is támogatnak mindenbe :) nagyon szépen köszönöm aki ki áll melletem nem lenne szivem meg ölni hiszen ő az enyém
2013. jan. 31. 20:48
10/13 anonim válasza:
a családi pótlék jár, akármennyit is hiányoztál. egyszeri anyasági, gyes, és egyéb szociális támogatások. kérdezd meg a helyi önkormányzatot. ha együtt élsz a baba apjával és neki van fix havi fizetése, akkor ő kap családi adókedvezméyt (ha igényli), ha nem éltek együtt, akkor egyedülálló anyaként magasabb családi pótlékot kapsz. Egyébként akármilyen a helyesírása, a kérdező védekezés mellett esett tehrbe, megtartja és felneveli a kisbabát, nem érdemli meg az oltogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!